Vooruitblik Trefdag Sportinfrastructuur

Nu Congres Lokaal Sportbeleid achter ons ligt, is het tijd om vooruit te blikken naar onze volgende grote bijeenkomst. Op dinsdag 18 juni 2024 verwelkomen we namelijk graag alle betrokkenen en geïnteresseerden op de tweejaarlijkse Trefdag Sportinfrastructuur.

Het prachtig vernieuwde stedelijke sportcentrum Axion in Geel is dé ideale locatie voor deze trefdag. De komende weken leggen we het inhoudelijke programma vast. Hierbij proberen we een aanbod te creëren voor al onze doelgroepen, gaande van zaalwachter, kassamedewerker, poetspersoneel tot sportfunctionaris. Hou dus zeker onze website in de gaten voor alle laatste updates over de inhoud en inschrijvingsmogelijkheden. Het belooft een inspirerende trefdag te worden vol netwerkmogelijkheden.

In samenwerking met de Commissie Infrastructuur en onze bedrijfspartners.

Stedelijk sportcentrum Axion

Tijdens de Trefdag Sportinfrastructuur kan je de ogen uitkijken in het multifunctioneel en vernieuwde stedelijke sportcentrum Axion in Geel.

In dit sportcentrum zijn er twee sporthallen, een danszaal, twee polyvalente ruimten, vier squash courts, een vechtsportzaal en een vergaderlokaal. Het sportcentrum is geschikt voor badminton, basketbal, dans, handbal, hockey, korfbal, squash, turnen, vechtsporten, volleybal en zaalvoetbal.

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
David Van den Bosch
David Van den Bosch Stafmedewerker T 03 780 91 80 david@lokaalsportbeleid.be