Congres

Met veel goesting organiseerde Netwerk Lokaal Sportbeleid (toen nog ISB) op woensdag 10 en donderdag 11 maart 2021 een digitaal ISB-Congres!

Grijp je kans!

2021. Het jaar na het vreemde 2020. Het jaar van de omwenteling. Het jaar van een vernieuwd, digitaal ISB-Congres. Het jaar van de nieuwe kansen!

Meer dan ooit heeft de voorbije periode bevestigd dat sporten en bewegen een belangrijke plaats heeft verworven in ons dagelijkse leven. Sporten en bewegen dichter bij huis, lokaler, in settings die we (nog) niet kenden, maar vooral breder dan ooit tevoren.

De veerkracht, het initiatief en vooral de hoeveelheid aan creatieve en vernieuwende ideeën die steden en gemeenten aanwendden om te werken aan ‘fitte inwoners’ is hoopgevend voor de toekomst. Lokale samenwerkingen werden op poten gezet en er werden kansen benut om zowel het sportaanbod als de sportinfrastructuur anders en dynamischer aan te pakken.

Het ISB-Congres 2021 focust op kansen die zijn ontstaan én op kansen die lokale besturen hebben gegrepen. Verder kijken we naar de vele kansen die ons pad nog kruisen de komende jaren. Samen met jou gaan we op zoek naar een uitdagend evenwicht.

Grijp jij ook je kans om deel te nemen aan het eerste digitale #ISBCongres?

Het ISB-Congres wordt opnieuw een schitterende tweedaagse op woensdag 10 en donderdag 11 maart 2021 waarbij we jou een online totaalbeleving aanbieden.  

We voorzien woensdagvoormiddag, donderdagvoormiddag en donderdagnamiddag een uitgebreid programma aan sessies en lezingen. Op woensdagnamiddag organiseren we een uitwisselingsnamiddag.

Benieuwd? Bekijk het programma op onze website. 

Programma

Tarieven

Tarieven kan je terugvinden op de website. Inschrijven kan per halvedagdeel, of voor de volledige tweedaagse.  

Inschrijven

! Schrijf in vóór 8 maart 2021 !

Vanaf 1 maart 2021 kunnen we geen garantie gegeven op optimale return van uw congresdeelname. Uiterste inschrijvingsdatum is 8 maart 2021.

Net zoals bij een gewoon congres zullen wij de annuleringsvoorwaarden opvolgen. Dus enkel indien afwezig door ziekte voorzien wij een kosteloze annulering.

Waarom je het congres niet mag missen

Het ISB-Congres is dé ontmoetingsplaats voor iedereen lokaal actief mét en vóór sport. Een concrete leer-tweedaagse rond sportstimulering, sportieve ruimte, sportclubondersteuning en de link van sport met diverse lokale en maatschappelijke uitdagingen.

Hou de website en sociale media van ISB (FacebookLinkedInTwitterInstagram) goed in de gaten voor de laatste updates over het congres.

We organiseren het ISB-Congres 2021 in samenwerking met de sportdienst van Antwerpen.