Congres Lokaal Sportbeleid 2024: Op koers voor succes!

Congres Lokaal Sportbeleid zit erop! Allereerst bedankt om aanwezig te zijn op Congres Lokaal Sportbeleid op woensdag 20 en/of donderdag 21 maart 2024 in het ICC in Gent. Nog nooit waren we met zovelen, meer dan 1000 deelnemers zakten af naar Gent! Hopelijk hebben we je kunnen inspireren om het lokaal sportbeleid van de toekomst vorm te geven. Ook een grote dank aan alle sprekers, bedrijfspartners en Stad Gent.

Evaluatie

Enkele dagen na Congres Lokaal Sportbeleid is het tijd om te evalueren. Wat vond je van de sessies, wat vond je van Congres Lokaal Sportbeleid, wat was goed, wat kon beter … ?

We zijn benieuwd naar al jullie evaluaties! De feedback nemen we mee om binnenkort aan de slag te gaan met de voorbereiding van Congres Lokaal Sportbeleid 2025. Zo kunnen we de 50ste (!) editie nog sterker maken! Noteer alvast woensdag 26 en donderdag 27 maart 2025 in jullie agenda!

Via deze link vind je de evaluatie terug. We vragen maximaal een 8-tal minuten van jouw tijd om het volledige evaluatieformulier in te vullen. Antwoorden zijn anoniem en je kan dit evaluatieformulier invullen tot en met vrijdag 5 april 2024.

Aan het einde, bij het verzenden van dit evaluatieformulier, vind je een link naar de presentaties van de lezingen en sessies op Congres Lokaal Sportbeleid. Je zal er ook een aantal sfeerfoto’s van de congrestweedaagse kunnen terugvinden.

Alvast bedankt om tijd te maken om Congres Lokaal Sportbeleid te evalueren!

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Charlotte Hoedemaekers
Charlotte Hoedemaekers Projectmedewerker T 03 780 91 07 charlotte@lokaalsportbeleid.be