Voor bedrijven

Netwerk Lokaal Sportbeleid, partner voor bedrijven in de sport- en recreatiesector

Met meer dan 290 gemeenten onder haar vleugels is Netwerk Lokaal Sportbeleid gekend als een gewaardeerde ledenvereniging en hét kenniscentrum voor de lokale sport- en recreatiesector. Vanuit haar informatieve rol naar de sector biedt Netwerk Lokaal Sportbeleid bedrijven actief in de sport- en recreatiesector dan ook een in Vlaanderen uniek en kwaliteitsvol forum om hun producten en diensten voor te stellen aan een vakpubliek.

Het partnership is een unieke combinatie van commerciële mogelijkheden en een lidmaatschap ván, en partnership mét, een vakorganisatie.

Netwerk Lokaal Sportbeleid biedt vooral mogelijkheden vanuit een partnership op jaarbasis, maar daarnaast zijn er ook een aantal optionele sponsormogelijkheden.

Ga naar het overzicht van onze bedrijfspartners

Word partner in 2024 of teken in voor een eenmalige activiteit

Een partnership bij Netwerk Lokaal Sportbeleid is niet alleen een investering in 2024, maar vooral een investering in de toekomst. Netwerk Lokaal Sportbeleid biedt de bedrijfswereld immers een uitgebreid aanbod van commerciële mogelijkheden.

Je kan als bedrijf te allen tijde ook intekenen voor een eenmalige activiteit (adverteren in ons Tijdschrift Lokaal Sportbeleid, standhouder worden op Congres Lokaal Sportbeleid of sponsor worden van de Trefdag Sportinfrastructuur). Neem hiervoor contact op met Rozemarijn Van Meirvenne (coördinator bedrijfspartnerships) voor de details van de verschillende pakketten of lees de info hierover in de bedrijfsbrochure (p. 29 – 31).

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Rozemarijn Van Meirvenne
Rozemarijn Van Meirvenne Medewerker onthaal, dienstverlening en coördinator bedrijfspartnerships T 03 780 91 00 rozemarijn@lokaalsportbeleid.be

Maak gebruik van onze verschillende kanalen

Tijdschrift Lokaal Sportbeleid

  • Kies een halve of volledige pagina advertentieruimte – in je pakket of als losse adverteerder.
  • Plaats in de rubriek ‘Bedrijf’ eigen bedrijfsinformatie: bekijk enkele voorbeelden. Elke partner mag hier een artikel opnemen. 
  • Zet je bedrijf op de cover met de realisatie van een sporthal, zwembad, speelterrein of ander product (betalend).
  • Stuur een folder mee (optie in het Master Partnership).

Nieuwsbrief Lokaal Sportbeleid

Bezorg ons een kort bericht met nieuwswaarde, met foto/afbeelding voor in onze nieuwsbrief. Deze wordt verstuurd naar 1.600 sportprofessionals.

Via de website

  • Alle Bedrijfspartners zijn opgenomen op onze website.
  • Nieuw logo, verhuisd, ander e-mailadres …? Laat het ons weten en we passen je gegevens aan.

Alle details en voorwaarden kan je in de afsprakennota terugvinden die je aan het begin van het jaar hebt verkregen. Meer info via Rozemarijn Van Meirvenne.

Bedrijvendag Netwerk Lokaal Sportbeleid

Netwerk Lokaal Sportbeleid streeft naar een goede samenwerking met de bedrijven uit de sport- en recreatiesector. Elk najaar organiseren we een Bedrijvendag voor de afgevaardigden van onze bedrijfspartners.

Hoofddoelstelling is de bedrijven te bedanken voor de samenwerking tijdens het voorbije werkjaar. Er is ook ruimte voor business-to-businesscontacten en je maakt er kennis met het Bedrijfspartnership voor het komende werkjaar. Daarnaast nodigen we potentiële nieuwe partners uit om kennis te maken met Netwerk Lokaal Sportbeleid en haar partners.

Complementair aan deze Bedrijvendag is er tweejaarlijks in het voorjaar een inhoudelijke werkvergadering met de bedrijfspartners. 

In 2023 waren waren we te gast in het Centrum Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde. Dat jaar stond de Bedrijvendag in het teken van Vlaanderens Mooiste, de Ronde van Vlaanderen. Centrum Ronde Van Vlaanderen was de ideale locatie om te netwerken, om het volgende werkjaar en het Bedrijfspartnership 2024 voor te stellen aan onze bedrijfspartners. Uiteraard was er ook tijd voor sport en ontspanning! Heel wat bedrijfspartners bezochten de Expo of ontdekten het parcours van de Ronde van Vlaanderen per bus. Enkele sportievelingen beklommen zelf onder meer de Oude Kwaremont, Paterberg en Koppenberg!

In 2022 ontdekten we het historische centrum van Brugge en stelden we de bedrijfspakketten voor in Brouwerij De Halve Maan. In 2021 nodigden we onze bedrijfspartners uit in Sint-Gillis-Waas. Een initiatie golf werd gecombineerd met een netwerkmoment en de voorstelling van onze bedrijfspakketten voor 2022. In 2020 organiseerde we voor de eerste keer een digitale bedrijvenbeurs omwille van corona. We mochten bijna 50 deelnemers verwelkomen van onze huidige en toekomstige bedrijfspartners. 

In 2019 waren we te gast in het AfricaMuseum in Tervuren. In 2018 in Living Tomorrow in Vilvoorde, in 2017 in het Kantl in Gent, in 2016 in het Red Star Line museum in Antwerpen, in 2015 in Brouwerij Duvel-Moortgat en klimhal Klimax in Puurs, in 2014 in Paleis Coudenberg in Brussel, in 2013 bij Verbeke Foundation in Kemzeke, in 2012 in het Casino van Middelkerke, in 2011 in het Vlaams Parlement, in 2010 in de Haven van Zeebrugge …