Thema's Trefdag Sportinfrastructuur 2024

Op dinsdag 18 juni 2024 is het multifunctioneel en vernieuwde stedelijke sportcentrum Axion in Geel de place to be voor alle uitwisseling van kennis en ervaring rond sportinfrastructuur tijdens de Trefdag Sportinfrastructuur 2024.

Programma

Netwerk Lokaal Sportbeleid is ondertussen druk in de weer met de invulling van het programma van deze trefdag. Met onze keynote duiken we in de wereld van de urban sports. Verder staan er interessante sessies op het programma rond brandveiligheid, de toegankelijkheid van sportinfrastructuur, bovenlokaal samenwerken en multifunctionele sportsites met een gedeeld gebruik. Ook duurzaamheid en de Green Deal Sportdomeinen zullen de nodige aandacht krijgen.

Van zodra alle sprekers vastliggen, worden de inschrijvingen geopend. Deze Trefdag Sportinfrastructuur wordt sowieso een hoogtepunt voor iedereen betrokken bij het beheer van sportinfrastructuur. De deelnameprijs voor leden komt neer op 90 euro (incl. btw).

Hopelijk mogen we jou ook verwelkomen op de Trefdag Sportinfrastructuur in Geel op 18 juni 2024.

Praktische informatie

Datum & locatie

Dinsdag 18 juni 2024

Stedelijk sportcentrum Axion
Zwaarvoerdersspoor 4
2440 Geel

Deelnameprijs

Leden: € 90
Prijs inclusief 21% btw.

Bereikbaarheid

  • Trein: Op een 20-tal minuten stappen / 10-tal minuten fietsen van het station van Geel.
  • Auto: Kom je – carpoolend – met de auto, dan kan je parkeren op de parking van het stedelijk sportcentrum Axion.

Stedelijk sportcentrum Axion

Tijdens de Trefdag Sportinfrastructuur kan je de ogen uitkijken in het multifunctioneel en vernieuwde stedelijke sportcentrum Axion in Geel.

In dit sportcentrum zijn er twee sporthallen, een danszaal, twee polyvalente ruimten, vier squash courts, een vechtsportzaal en een vergaderlokaal. Het sportcentrum is geschikt voor badminton, basketbal, dans, handbal, hockey, korfbal, squash, turnen, vechtsporten, volleybal en zaalvoetbal.

Met dank aan

Met ondersteuning van