Ontdek de PowerUnit van GreenlifePro en bespaar nu!

Ken jij de PowerUnit van GreenlifePro al? Dit is een powerunit die energie lokaal opwekt 24/7, ongeacht het weer. Dankzij deze unit bespaar je enorm op de aankoop van elektriciteit en bescherm je jezelf daarnaast tegen prijsstijgingen van energie in de toekomst. De GLP PowerUnit voorziet niet enkel in de besparing op je elektriciteitskosten, maar ook in de verwarming van jullie zwembad, jullie sanitair warm water en jullie cv- of vloerverwarming. Ze kunnen dit zelfs CO2-neutraal verwezenlijken.

Realiseer enorme besparingen voor je zwembad met de financiële GLP PowerUnit. En dit zonder zelf 1 euro te hoeven investeren. GreenlifePro helpt jullie graag verder met een gratis analyse.

Ontdek hieronder de voordelen van de PowerUnit:

  • Besparen: De PowerUnit wekt 24/7 elektriciteit, sanitair warm water, cv- en vloerverwarming  en verwarming van het zwembad op, wat resulteert in aanzienlijke besparingen. De terugverdientijd varieert tussen 2 en 4,5 jaar.
  • Financieel: GreenlifePro biedt diverse financieringsopties, inclusief derdepartijfinanciering, zonder de noodzaak van budgetallocatie. De klant kan hierdoor genieten van alle ecologische en financiële voordelen zonder zelf 1 euro te hoeven investeren in de PowerUnit.
  • Ecologisch: Bespaar jaarlijks een grote hoeveelheid ton CO2 met aardgas of kies voor groen gas om 100% CO2-neutraal te werken. De PowerUnits zijn ook klaar om op waterstof. Future-proof dus.
  • Compact: De compacte en geluidsstille PowerUnit kan binnen, buiten, of zelfs prefab in een container worden geplaatst, met gemiddelde afmetingen van 1m x 1,5m x 1m.
  • Onafhankelijk: Door lokaal energie op te wekken, ben je minder gevoelig voor energieprijsstijgingen.
  • Noodstroomgenerator: De PowerUnits kunnen dienen als noodstroomgenerator om continuïteit te waarborgen.
  • Installatieperiode: Na bestelling wordt de installatie binnen 4-6 maanden voltooid.
Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Matthias Van Acker
Matthias Van Acker Projectmedewerker T 03 780 91 81 matthias@lokaalsportbeleid.be