Nieuwe bevraging lokale vrijetijdsmonitor: voer nu jouw gegevens in!

In de lokale vrijetijdsmonitor vinden gemeenten en steden een grondig overzicht van data over cultuur, jeugd en sport in Vlaanderen. De lokale vrijetijdsmonitor van het Departement Cultuur, Jeugd en Media verloopt in samenwerking met Sport Vlaanderen en wordt mee ondersteund door Netwerk Lokaal Sportbeleid. Om die vrijetijdsmonitor te voeden, zijn betrouwbare data nodig. Daarom roepen we elke stad en gemeente al voor de derde keer op om haar vrijetijdsgegevens te registreren voor zaterdag 1 juni 2024.

Minder vragen

Op basis van een evaluatie is het totaal aantal survey-indicatoren ten opzichte van de vorige bevraging verminderd van 65 naar 32.

Eenvoudiger registreren

Vanaf 26 maart tot 31 mei 2024 kunnen alle lokale vrijetijdsambtenaren de data van hun gemeente (over 2023) ingeven via een afgeschermde registratietool.

Met dit stappenplan weet je hoe je je kan voorbereiden. Wil je data registreren én rubrieken bevestigen, neem dan de gebruikersrol van coördinator. Raadpleeg de kaart van gemeenten die al gestart zijn en ga zelf aan de slag met de registratietool.

Blijf op de hoogte

Ontvang je het laatste nieuws over de lokale vrijetijdsmonitor graag rechtstreeks in je mailbox? Schrijf je in op de nieuwsbrief.