Netwerk Sportclubondersteuning - Al ingeschreven voor de brainstormdag financiën?

Zet je koffie aan de kant en zet je agenda op ‘niet storen’ want het Netwerk Sportclubondersteuning kondigt een nieuwe brainstormdag aan! Altijd al willen brainstormen met andere federaties en sportdiensten over subsidies of lidgelden? Dan is de brainstormdag financiën zeker iets voor jou!

Het Netwerk Sportclubondersteuning organiseert elk jaar een uitwisselingsmoment voor sportdiensten en sportfederaties rond actuele uitdagingen. Tijdens de vorige brainstormdag gingen we aan de slag met clubstructuren met ons werkboekje rond clubstructuren als resultaat. Op donderdag 9 november 2023 steken we in het Binnenwerk in Sint-Niklaas de hoofden bij elkaar rond financiële uitdagingen zoals subsidies en prijsstrategieën.

We gaan samen aan de slag, bespreken enkele good practices en proberen de dag af te sluiten met enkele concrete leervragen. Zo ga ook jij als clubondersteuner met een pak nieuwe inspiratie naar huis.

Afsluiten doen we met z’n allen met een lekkere lunch.

Het Netwerk Sportclubondersteuning is een initiatief van de Vlaamse Sportfederatie en Netwerk Lokaal Sportbeleid.

Praktisch

  • Datum: donderdag 9 november 2023
  • Uur: 09.30 uur – 13.30 uur
  • Locatie: Het Binnenwerk (Lindenstraat 80, 9100 Sint-Niklaas)
  • Organisatie: Netwerk Sportclubondersteuning (samenwerking tussen Netwerk Lokaal Sportbeleid en de Vlaamse Sportfederatie)