Gezocht: versterking Kernteam Sportclubondersteuning!

De zomer is nog niet écht goed gestart, maar we kunnen het toch niet laten om al even vooruit te blikken naar een boeiend najaar! Wil je het najaar mee vormgeven? Dan kan een plekje in één van onze werkgroepen en commissies jou misschien wel interesseren!

Kernteam Sportclubondersteuning?

Het Netwerk Sportclubondersteuning is een samenwerking tussen de Vlaamse Sportfederatie en Netwerk Lokaal Sportbeleid. Het is een samenwerking om federaties en lokale besturen te begeleiden, op weg naar een doelgerichte clubondersteuning. Zo brengen we al enkele jaren clubondersteuners samen om kennis te delen en uit te wisselen. Het Kernteam Sportclubondersteuning is een selecte groep van drie federatiemedewerkers en drie sportfunctionarissen die zelf inzetten op sportclubondersteuning binnen hun werking. Dit team komt enkele malen per jaar (drie à vier keer) samen om de vinger aan de pols te houden van wat er leeft in de sector. Deel uitmaken van het kernteam betekent:

  • Netwerken met andere sportclubondersteuners, zowel van federaties als van sportdiensten.
  • Advies geven rond sportclubondersteuning in Vlaanderen.
  • Gratis deelname aan het event ‘Netwerk Sportclubondersteuning’.
  • Een mooie aanvulling op je cv.

Klinkt dat goed in de oren? Ben jij de sportclubondersteuner (deeltijds/voltijds) in jouw stad/gemeente? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want binnen dit team komt er een plekje vrij! Grijp deze kans en stuur een mail naar charlotte@lokaalsportbeleid.be voor meer info.

Interesse in een andere werkgroep of commissie?

Wil je je graag engageren in een andere werkgroep of commissie? Contacteer dan zeker info@lokaalsportbeleid.be. Dan kijken wij verder welke werkgroep of commissie eventueel geschikt is!

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Charlotte Hoedemaekers
Charlotte Hoedemaekers Projectmedewerker T 03 780 91 07 charlotte@lokaalsportbeleid.be