Binnenkort inschrijvingen open voor Trefdag Sportinfrastructuur

Hou je mailbox de komende weken in de gaten. De uitnodiging voor de Trefdag Sportinfrastructuur in sportcomplex Schotte komt je richting uit.

We worden ontvangen door Stad Aalst in het mooie sportcomplex Schotte. Deze moderne accommodatie geeft ons ruimte voor 20 sessies op maat van verschillend sporthalpersoneel.

Met een ruime parking en het station van Erembodegem op wandelafstand is het complex eenvoudig bereikbaar voor iedereen.


Op dinsdag 14 juni 2022 is de Trefdag Sportinfrastructuur dus de place to be! Netwerk Lokaal Sportbeleid en de Commissie Infrastructuur beloven een interessant programma met accent voor elk profiel.

Programma

Er zal een programma uitgewerkt worden om U tegen te zeggen! Rondleidingen Schotte met focus op toezicht, onderhoud of ecologische ingrepen. Een plenaire sessie die ons vertelt hoe we efficiënt kunnen samenwerken met alle soorten collega’s. Verder zal er ruimte zijn om uit te wisselen met collega’s over het combineren van sport en andere evenementen. We voorzien de kans om je EHBO vaardigheden op te frissen. Met wie wil, maken we een oversteek naar sportcentrum Osbroek dat pestcidenvrij wordt beheerd. Voor ieder wat wils dus. Tot dan!

Hou deze pagina en onze kalender goed in de gaten. Inschrijvingen worden binnenkort geopend!