Sportinnovatiecongres #SIC2021

Op donderdag 21 oktober 2021 organiseert Sport Vlaanderen het vierde Sportinnovatiecongres, en dat voor de eerste keer in Sport Vlaanderen Gent.

#SIC2021, hét sportnetwerkmoment van het jaar, zal weer garant staan voor top keynotes, boeiende inspiratiesessiesexpertclasses, praktische workshops, interactieve panelgesprekken, interviews, pitches, demonstraties, exclusieve sofagesprekken, B2B matchmaking en een originele black box expeditie.

Het centraal thema van deze editie is “Samen op koers”. Symbolisch, in dit jaar van de fiets in Vlaanderen,met het WK wielrennen in september als een absoluut hoogtepunt. Maar fundamenteel past het thema ook meer dan ooit bij de verschillende succesfactoren van innovatie: teamworksamenwerking met partners, durven ondernemen, de neuzen in dezelfde strategische richting, en snelheid maken door snel te kunnen schakelen.

Samen liggen we op koers voor een vernieuwde dynamiek in de Vlaamse sportsector. Als één team kunnen we de kracht van innovatie inzetten om nog meer mensen te laten sporten en bewegen. Deze gedachte willen we waarmaken en delen we graag met jullie op het Sportinnovatiecongres.

Blokkeer daarom donderdag 21/10 alvast in je agenda. We hopen dat je erbij kan zijn!

Inschrijven en programma

Meer info over het programma en inschrijven kan via de website van Sport Vlaanderen.