Schrijf je in voor de Masterclass Lokaal Sportbeleid 2024

Ben je aan de slag op een dienst sport of in een sportcomplex en wil je doorgroeien? Kom je uit een andere sector en wil je de gemeente en het lokaal sportbeleid beter leren kennen? Of ben je recent gestart op de sportdienst? Dan is de Masterclass Lokaal Sportbeleid 2024 echt iets voor jou!

Tijdens deze vierdaagse krijg je via ervaren lesgevers van Netwerk Lokaal Sportbeleid en andere experten kennis over de sportsector op vlak van sportinfrastructuur, brede sportclubondersteuning, sportstimulering, strategisch sportbeleid en tendensen in lokaal sportbeleid. Daarnaast zijn we telkens te gast op een interessante locatie waar we een locatiebezoek voorzien. We sturen je met heel wat extra sportbeleidskracht terug het veld in!

Laatste plaatsen beschikbaar

Momenteel hebben heel wat collega’s zich al ingeschreven. Wees er snel bij en schrijf je in via onze website. Op dit moment vullen we de laatste vrije plaatsen in. Als de Masterclass Lokaal Sportbeleid volzet is, kan je jouw gegevens via mail bezorgen en noteren we deze op de wachtlijst.

Praktisch

We verwachten deelname aan de 4 dagen. Je kan niet aan 1 van de dagen apart deelnemen. Iedere deelnemer ontvangt na volledige en actieve deelname een deelname-attest.

  • Volledig programma volgt.
Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Thomas Michielsen
Thomas Michielsen Junior Stafmedewerker T 03 780 91 06 thomas@lokaalsportbeleid.be