Startersdag najaar 2024 in Antwerpen - Schrijf je in!

Ben jij nog maar net gestart als sportpromotor, sportfunctionaris, diensthoofd sport of …?

Dan heeft Netwerk Lokaal Sportbeleid het perfecte startersevenement voor jou! Laat je gegevens achter via deze link en wordt op de hoogte gehouden van dit evenement en andere interessante inhoud voor startende sportdienstmedewerkers.

Save the date: Dinsdag 24 september 2024

Op deze Startersdag leer je de algemene werking van Netwerk Lokaal Sportbeleid kennen. Daarnaast bieden we de kans tot uitwisseling met medestarters over heel Vlaanderen.

Starters die zijn begonnen in de periode 2021-2023 kunnen best de Startersdag alvast in hun agenda noteren! Hieraan koppelen we graag een rondleiding in het SPRK en als afsluiter een heerlijke broodjeslunch. 

De Startersdag vindt plaats op dinsdag 24 september 2024 in Antwerpen. We zijn deze keer te gast bij SPRK (Damplein 35, 2060 Antwerpen). Een locatie in Park Spoor Noord, het bruisende hart van de urban sports in Antwerpen. Je kan je ook al inschrijven op onze website. Ontdek hieronder hoe zo’n Startersdag er uit ziet!

Voorlopige dagplanning

 • 9u30 – 11u00:
  Algemeen plenair deel: Hier krijg je de antwoorden op volgende vragen: Wat doet Netwerk Lokaal Sportbeleid? Waarvoor kan je bij ons terecht? Wat is het doel van onze ledenorganisatie? Welke vormingen bieden wij aan? Wat is Congres Lokaal Sportbeleid? En ga zo maar door.
 • 11u00 – 12u30:
  Netwerkactiviteit: Leer toffe sportdienstcollega’s kennen over verschillende gemeentegrenzen heen. Kom te weten in welke gemeente ze al een stapje verder zijn in het dossier waar jij momenteel op vastloopt. Deel jouw expertise of leg contacten met sportdienstexperten en bouw mee aan je eigen netwerk.
 • 12u30 – 13u00
  Rondleiding in SPRK in Antwerpen. Een hippe locatie die verschillende sporten faciliteert. Denk aan klimmen, boulderen, skaten en circusactiviteiten.
 • 13u00 – 14u00:
  Broodjeslunch: Napraten met een belegd broodje en nieuwe sportdienstmedewerkers.

Inschrijven

Graag nog wat extra info? Contacteer Matthias Van Acker!

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Matthias Van Acker
Matthias Van Acker Projectmedewerker T 03 780 91 81 matthias@lokaalsportbeleid.be