Registreer je Buitenspeeldag 2024

Vorig jaar organiseerden heel wat lokale besturen één of meerdere activiteiten tijdens een prachtige editie van de Buitenspeeldag. In naam van alle kinderen en jongeren in Vlaanderen en Brussel: bedankt! Ook dit jaar hopen we op heel wat buitenspeelkansen voor jong en oud. Samen met de verschillende partners mogen we, met jullie in ons team, werk maken van 365 dagen buitenspelen. De Buitenspeeldag op woensdag 17 april 2024 dient dan als kers op de taart, een soort startmoment om het buitenspeeljaar écht goed in te zetten. Doen jullie ook dit jaar mee? Je kan alle nodige informatie vinden op www.buitenspeeldag.be.

Promomateriaal

Dit jaar lanceren we nieuw promotiemateriaal rond buitenspelen. Omdat we langs de ene kant 365 dagen buitenspelen mee(r) in de verf willen zetten én omdat we daarnaast ook materiaal willen voorzien om de Buitenspeeldag handiger te organiseren, ontwikkelden we meteen twee speelse lijnen met aangepast promotiemateriaal. Je kan al het materiaal bewonderen via www.buitenspelen.be/promomateriaal/bestellen. Je kan een bestelling plaatsen via onderstaand bestelformulier. Bestellen kan vanaf nu tot 18 februari 2024. Na 18 februari gaat Goe Gespeeld! aan de slag met alle bestellingen en bezorgen ze een factuur. Om overproductie tegen te gaan, bestellen zij de exacte aantallen die gezamenlijk besteld werden. Je kan ervoor kiezen om het materiaal op te halen in Mechelen (25/03) of Kalken (27/03) of ze sturen het op via Bpost vanaf 18/03.

Communicatiemateriaal

Ben je op zoek naar communicatie- en campagnemateriaal om jouw Buitenspeeldag in the picture te zetten? In januari kan je posters, visuals, logo’s en sjablonen downloaden via bovenstaande website. Nog even geduld! Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen via info@buitenspeeldag.be

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Jasper De Swarte
Jasper De Swarte Medewerker Sportparticipatie & Buurtsport T 03 780 91 08 jasper@lokaalsportbeleid.be