Interreg workshop voor lokale besturen: hoe begint mijn gemeente aan een Europees project?

Begin 2022 lanceert Interreg Vlaanderen-Nederland haar eerste oproep. Ontdek tijdens de online workshop op 1 februari 2022 alle mogelijkheden van subsidies binnen Interreg Vlaanderen voor jouw gemeente.

In het verleden werden al projecten gerealiseerd zoals een duiktank in Zwevegem , een Europees fietsroutenetwerk in Oost-Vlaanderen , het zwembad van VUB

Wil jij graag samenwerken met én leren van anderen over de grens? En wil je weten hoe Europa jouw bestuur kan helpen? Schrijf je dan snel in en kom alles te weten over hoe je een gefundeerde aanvraag kan samenstellen.

Programma

  • 10:00: Informatieve sessie 
    We gaan in op wat het programma precies inhoudt en welke kansen het biedt. Daarnaast delen we ook graag wat werkt, welke valkuilen er kunnen zijn en krijg je enkele projectvoorbeelden ter inspiratie gepresenteerd. Tot slot verneem je concreet hoe voorstellen ingediend moeten worden. Als kers op de taart zullen enkele praktijkgetuigenissen je een goed inzicht geven in de do’s en don’ts. 
  • 12:00: Lunch
  • 13:00: Meet and Match 
    Als gemeente krijg je de kans om ideeën te pitchen, je netwerk uit te breiden en coaching te ontvangen van projectadviseurs. 
  • 15:00: Einde

Meer info over de aankomende programmaperiode Interreg VI 2021-2027 en de bijhorende thema’s lees je hier.

Meer weten over Europese subsidies? Schrijf in voor de infosessie van 13 januari 2022.

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Bart Verschueren
Bart Verschueren Coördinator EU Sport Link T 0486 76 28 03 bart.verschueren@eusportlink.be