Demo Groen 2024 in Werchter: ben jij aanwezig?

Demo Groen is de grootste Belgische openlucht demonstratie van materiaal voor tuin en groene zones, sportvelden en stadsreiniging. Op dit ogenblik hebben reeds meer dan 50 bedrijven hun plek vastgelegd op de Festivalweide van Werchter voor de 16de editie van de openlucht demo van 8 tot 10 september 2024 van Demo Groen. Stuk voor stuk bedrijven die zich richten op de professionals met materiaal voor groenonderhoud, logistiek en transport, met steeds meer nadruk op elektrificering. Demo Groen wil de bezoeker een totaaloverzicht geven van wat de markt te bieden heeft.

Vakbeurs

Demo Groen is een vakbeurs. Het richt zich enkel op de professionals in de sector. Vakmensen doen op Demo Groen inspiratie op, ontdekken er innovaties en schaven er hun kennis bij, terwijl ze hun netwerk en contacten verder uitbreiden. Voor bezoekers is vooral het exposanten-aanbod van Demo Groen belangrijk: de focus ligt op mechanisatie en dienstverlening en binnen die focus biedt Demo Groen een nagenoeg compleet overzicht van wat de markt te bieden heeft.

Als u op zoek bent naar nieuw professioneel materiaal, dan is Demo Groen de ideale gelegenheid om een marktoverzicht te krijgen, offertes aan te vragen of demo’s te volgen.

Vraag en aanbod

Demo Groen brengt vraag en aanbod samen. Exposanten zoeken op Demo Groen contact met professionelen uit de sector zoals daar zijn :

  • Beheerders openbare ruimte
  • Sportdiensten
  • Greenkeepers
  • Onderhoudsploegen sportvelden
  • Verantwoordelijken recreatieparken