Cursus zwembadcoördinator verschuift naar 2022

De cursus zwembadcoördinator van 2020 werd door de coronamaatregelen nog maar net afgerond. Daarom kiezen we er voor om in 2021 geen nieuwe cursus te organiseren. Maar het is wel tijd om vooruit te kijken naar een volgende editie. We bekijken een organisatie in het voorjaar of het najaar van 2022.

Voorjaar of najaar 2022?

Normaal organiseren we de opleiding altijd in het najaar (tussen september en december). Gezien we 2021 overslaan, komen we dan uit in het najaar van 2022. Indien de nood aan de opleiding toch groot blijkt, dan vervroegen we met plezier de opleiding naar het voorjaar van 2022.

Heb je dus een specifieke reden om de cursus liever een semester vroeger op onze vormingskalender te zien verschijnen, laat ons dat dan voor 1 juli 2021 weten. Wil je gewoon je interesse al aangeven, ook al is dat voor het najaar, ook altijd welkom. We kunnen je dan persoonlijk aanschrijven als we alle cursusinfo hebben.

Cursuslocatie

Is jouw gemeente en/of je zwembad goed bereikbaar en kan je op vrijdag en/of zaterdagen in het voor- of het najaar het theorielokaal hiervoor beschikbaar stellen? Ook dan mag je ons een seintje geven.

Het gaat om een programma van 76 uur waarbij een goed theorielokaal een basisvoorwaarde is (uitgerust met beamer en flipchart). Daarnaast is de locatie in of nabij een zwembad een plusplunt zodat werkbezoeken op dezelfde locatie kunnen doorgaan. We maken er immers een praktijkgerichte cursus van, dus ook een functioneel bezoek aan het zwembad zelf en aan de kelder maken deel uit van de cursus.

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Jan Inghels
Jan Inghels Medewerker organisaties en events T 03 780 91 03 jan@lokaalsportbeleid.be