Save the date: Congres Lokaal Sportbeleid 2024

Congres Lokaal Sportbeleid is dé ontmoetingsplaats voor iedereen lokaal actief mét en vóór sport. Zoals elk jaar wordt het een boeiende tweedaagse rond sportbeleid, sportparticipatie, sportieve ruimte, sportverenigingondersteuning en leggen we de link van sport met diverse lokale en maatschappelijke uitdagingen.

Als deelnemer kan je tijdens Congres Lokaal Sportbeleid ook heel wat bedrijven bezoeken tijdens onze bedrijvenbeurs. Diverse bedrijven stellen hun producten of diensten voor en als deelnemer is dit hét moment om al jouw vragen te stellen aan bedrijven uit de brede sportsector.

We kijken er nu al naar uit jullie allemaal daar te ontmoeten!

Hou de website www.lokaalsportbeleid.be/congres en sociale media van Netwerk Lokaal Sportbeleid goed in de gaten voor de laatste updates over het congres.

 Denk mee na over Congres Lokaal Sportbeleid 2024

Wil je graag meewerken aan de organisatie van Congres Lokaal Sportbeleid 2024? Dan ben je zeer welkom in onze Denktank Congres Lokaal Sportbeleid! Als lid van de denktank geef je mee vorm aan het congres. De kick-off vindt plaats in de zomervakantie. Tijdens deze eerste sessie geven we jou meer info en brainstormen we over mogelijke congresthema’s.

Je kan kiezen tussen één van de twee online sessies:

  • Donderdag 13 juli 2023 om 10u00.
  • Dinsdag 22 augustus 2023 om 10u00

Stuur een mail naar charlotte@lokaalsportbeleid.be als je één van beide data wil aansluiten of interesse hebt.

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Charlotte Hoedemaekers
Charlotte Hoedemaekers Projectmedewerker T 03 780 91 07 charlotte@lokaalsportbeleid.be