50ste editie Congres Lokaal Sportbeleid

Congres Lokaal Sportbeleid viert volgend jaar een bijzondere mijlpaal: de 50ste editie van ons Congres Lokaal Sportbeleid. Zoals elk jaar is het dé ontmoetingsplaats voor iedereen lokaal actief mét en vóór sport. We kijken er nu al naar uit jullie allemaal daar te ontmoeten!

Deel je beste beeldmateriaal

Om deze jubileumeditie extra bijzonder te maken, willen we graag samen met jullie terugblikken op de vele mooie herinneringen van de afgelopen 50 edities. Deze herinneringen willen we een plaats geven op ons congres. Daarom doen we een warme oproep om alle verhalen, foto’s of videofragmenten van de afgelopen congressen met ons te delen. Of het nu gaat om die ene lezing die je kijk op sportbeleid veranderde, die onvergetelijke ontmoeting of een ander memorabel moment!

Stuur jullie bijdragen of ideeën naar congres@lokaalsportbeleid.be en help ons om dit 50ste Congres Lokaal Sportbeleid samen te vieren!

 Denk mee na over Congres Lokaal Sportbeleid 2025

Wil je graag meewerken aan de organisatie van Congres Lokaal Sportbeleid 2025? Dan nodigen we je graag uit om lid te worden van de Denktank Congres Lokaal Sportbeleid! Als lid van de denktank bepaal je mee de vorm van het congres. De denktank waakt mee over de inhoud, het congresthema, de beleving … Stuur een mail naar charlotte@lokaalsportbeleid.be als je interesse hebt.

Hou de website www.lokaalsportbeleid.be/congres en sociale media van Netwerk Lokaal Sportbeleid goed in de gaten voor de laatste updates over het congres.

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Charlotte Hoedemaekers
Charlotte Hoedemaekers Projectmedewerker T 03 780 91 07 charlotte@lokaalsportbeleid.be