Save the date: Congres Lokaal Sportbeleid 2023 - 8 & 9 maart 2023 in Brugge

Te noteren in jullie agenda! In 2023 organiseren we voor de 48ste keer Congres Lokaal Sportbeleid!

Zet je schrap voor een boeiende tweedaagse op woensdag 8 en donderdag 9 maart 2023 in het Beurs-, Meeting- en Congrescentrum Brugge (BMCC Brugge). Meer info over het congresthema en het definitieve programma volgt later. Alle updates over het congres kan je vinden op onze congrespagina.

Op maandag 10 oktober 2023 trapte het team van Netwerk Lokaal Sportbeleid de start van de voorbereidingen officieel op gang met een kick-off in Brugge.

We bezochten de congreslocatie (BMCC Brugge) en brainstormden over thema en inhoud. Verder waren we te gast in de Sportcube aan de Sportinnovatiecampus van Sport Vlaanderen Brugge.

Ontmoetingsplaats

Het Congres Lokaal Sportbeleid is dé ontmoetingsplaats voor iedereen lokaal actief mét en vóór sport. Een concrete leer-tweedaagse rond sportbeleid, sportparticipatie, sportieve ruimte, sportclubondersteuning en de link van sport met diverse lokale en maatschappelijke uitdagingen.

Heb jij een unieke bijdrage voor Congres Lokaal Sportbeleid 2023

Netwerk Lokaal Sportbeleid wil jou graag je goede praktijk laten vertellen op Congres Lokaal Sportbeleid in Brugge.

Congres Lokaal Sportbeleid 2023 is in volle voorbereiding. Hoewel we elkaar pas op 8 en 9 maart 2023 ontmoeten, is dit het moment waarop het programma vorm krijgt. Daarbij kan ook jouw bijdrage ons programma nog aantrekkelijker maken.

Heb jij een leuk voorbeeld dat je graag wil delen op ons congres? Wil je een bepaald thema naar voren schuiven? Een goede praktijk, iets unieks dat je op poten hebt gezet, alleen met de sportdienst, of dienstoverschrijdend … Laat het ons weten! Als jij graag wil meewerken aan een inhoudelijk verhaal of wil je actief meewerken aan de organisatie van Congres Lokaal Sportbeleid 2023, stuur dan een mailtje naar Charlotte!

We kijken dan of we de aangeboden praktijken in het programma kunnen integreren, rekening houdende met thema of werkvorm. Daar brengen we je dan zo snel mogelijk van op de hoogte.

Praktijken uit het netwerk van Netwerk Lokaal Sportbeleid, hoe meer hoe liever!

Hopelijk zien we jullie opnieuw op Congres Lokaal Sportbeleid 2023 op 8 en 9 maart 2023 in Brugge!
Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Charlotte Hoedemaekers
Charlotte Hoedemaekers Projectmedewerker T 03 780 91 07 charlotte@lokaalsportbeleid.be