Op koers voor succes in 't Kuipke

Na de eerste congresdag van Congres Lokaal Sportbeleid vindt naar goede gewoonte onze Netwerkavond plaats. Dit jaar kan Netwerk Lokaal Sportbeleid deze avond aanbieden op een heel unieke locatie: ’t Kuipke in Gent. Op woensdagavond 20 maart 2024 opent ’t Kuipke zijn deuren en kunnen we hier eten, netwerken en een dansje placeren in een uniek kader.

’t Kuipke, een wielertempel

Bij wielerfanaten is ’t Kuipke in Gent een heus begrip. De Zesdaagse van Vlaanderen-Gent is legendarisch. Gedurende een week in november staat het Citadelpark, en bij uitbreiding heel Gent, op zijn kop. De Gentse wielertempel is al sinds 1927 de thuisbasis van dit wielerfeest. De huidige piste is, na een brand in 1962, in gebruik sinds 1965. De namen van legendes als Patrick Sercu en Iljo Keisse galmen nog steeds door het gebouw, elk moment van de dag. Nog niet zo lang geleden werd er ook het Vlaamse klassieke voorjaar in gang getrapt met de Omloop Het Nieuwsblad.

Netwerkavond 2024

Wij nodigen de bezoekers van Congres Lokaal Sportbeleid van harte uit om na de slotdrink de andere kant van het Citadelpark op te zoeken, want vanaf 18u00 zijn jullie allemaal welkom in ’t Kuipke! We verwelkomen jullie met een glaasje bubbels. Daarna gaan we over tot een delicieus menu. Rond de klok van 21u00 gooien we de beentjes los op de deuntjes van, onder andere, de Gentse coverband Rock au vin. Om 01u00 sluiten we de eerste congresdag af.

Máár … Geen Kuipke zonder koers! Helemaal in het thema van Congres Lokaal Sportbeleid, ‘Op Koers voor Succes’, zullen opkomende talenten van Cycling Vlaanderen de wielersfeer voorzien met een wedstrijd op de legendarische piste. Wie weet spot je wel een toekomstige legende van ’t Kuipke.

Copyright (c) Stad Gent – Dienst Toerisme
Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Rozemarijn Van Meirvenne
Rozemarijn Van Meirvenne Medewerker onthaal, dienstverlening en coördinator bedrijfspartnerships T 03 780 91 00 rozemarijn@lokaalsportbeleid.be