Ontdek het thema van Congres Lokaal Sportbeleid 2024

Op koers voor succes

Een nieuwe beleidsperiode staat voor de deur. Die biedt nieuwe dromen, nieuwe kansen en nieuwe koersen. Wat zal de aankomende lokale legislatuur brengen en hoe kan jouw sportdienst daartoe bijdragen? Waar wil jouw stad of gemeente op inzetten en welke dromen binnen jouw lokaal sportbeleid wil jij op korte en lange termijn verwezenlijken? Congres Lokaal Sportbeleid dompelt je onder in een bad vol sterke sprekers, rake voorbeelden en praktische tips. We zetten je op koers voor een nieuwe succesvolle legislatuur en bieden je handvaten om out of the box te denken, in actie te schieten en om jouw sportieve stem te laten horen.    

We blijven niet enkel bij dromen. Sportdiensten durven dromen realiseren en kunnen hierbij rekenen op een netwerk. Samen kom je verder, samen durven we meer. Twee dagen lang nemen we de tijd om te reflecteren en evalueren wat we willen veranderen, maar ook wat we willen behouden en versterken. Naast groots denken, durven we bovenal ook te doen. Met z’n allen gaan we aan de slag om plannen in beweging te brengen, om het lokaal sportbeleid van de toekomst vorm te geven. Droom groot, start klein! Ontdek welke tendensen en dromen er leven en ga aan de slag.

Congres Lokaal Sportbeleid 2024 zet je op koers voor succes!

Congres Lokaal Sportbeleid 2024 – Op koers voor succes

Ontmoetingsplaats

Congres Lokaal Sportbeleid is dé ontmoetingsplaats voor iedereen lokaal actief mét en vóór sport. Een concrete leer-tweedaagse met (staande) netwerkavond rond sportbeleid, sportparticipatie, sportieve ruimte, sportclubondersteuning en de link van sport met diverse lokale en maatschappelijke uitdagingen.

Als deelnemer kan je tijdens Congres Lokaal Sportbeleid ook heel wat bedrijven bezoeken tijdens onze Bedrijvenbeurs. Diverse bedrijven stellen hun producten of diensten voor en als deelnemer is dit hét moment om al jouw vragen te stellen aan bedrijven uit de brede sportsector.

We kijken er nu al naar uit jullie allemaal daar te ontmoeten! Met de steun van Vlaanderenstad Gent en de sportdienst van Gent.

Meer informatie

  • Alle informatie over Congres Lokaal Sportbeleid 2024 kan je vinden via onze website: www.lokaalsportbeleid.be/congres.
  • Op dit moment is het nog niet mogelijk om in te schrijven voor Congres Lokaal Sportbeleid 2024. Eind januari wordt het volledige programma bekend gemaakt en zullen we het inschrijvingsformulier op deze pagina publiceren.