Congres Lokaal Sportbeleid editie 2023

Spring met focus

Uitdagingen en crisissen volgen elkaar in sneltempo op. Ook de sportdiensten komen heel wat hindernissen tegen onderweg. De impact op het uittekenen van een duurzaam lokaal sportbeleid is groot. Toch slagen we er keer op keer in om daar een antwoord op te bieden. Om die verschillende hordes met brio te nemen.

De gezondheidscrisis vergrootte het draagvlak voor meer sport en bewegen, als deel van de oplossing. Intussen kruisen andere, nieuwe én oude, uitdagingen rond energie, klimaat, tewerkstelling, infrastructuur, financiën, opvang … ons pad. Ze dagen het lokale sportbeleid verder uit.

Met de juiste competenties, voorbereiding en netwerk is de sportdienst klaar om elke uitdaging het hoofd te bieden. Lokaal sportbeleid als een obstacle run, als een duursport met verschillende fases en een eindmeet die tegelijk een nieuwe start blijkt te zijn. Gemotiveerd staan we er telkens opnieuw om ons doel te bereiken, hindernissen te overwinnen en waar nodig ons lokaal sportbeleid te heroriënteren en de juiste focus te leggen.

Congres Lokaal Sportbeleid 2023 neemt actuele uitdagingen onder de loep. Samen staan we sterk om de uitdagingen aan te gaan en te springen.

Spring met focus!

Congres Lokaal Sportbeleid 2023 – Spring met focus

Programma

Tarieven en inschrijven

Tarieven

Gemeenten & non-profitorganisaties

Congresdag:
€ 95 voor leden / € 190 voor niet-leden

Netwerkavond*:
€ 70 voor leden / € 135 voor niet-leden

Congrespakket**:
€ 230 voor leden / € 470 voor niet-leden

Beurspas op donderdagnamiddag***
€ 15 voor leden en niet-leden

Bedrijven

Congresdag:
€ 95 voor Master Partners / € 190 voor Partners / € 280 voor niet-Partners

Netwerkavond*:
€ 135 voor (Master) Partners / € 190 voor niet-Partners

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW.
* Eten en netwerken in een aangename sfeer (drank inbegrepen tot 20u30).
** Twee congresdagen en de netwerkavond.
*** Bezoek de bedrijvenbeurs op donderdagnamiddag 9 maart 2023 van 13u30 tot 16u30. Je kan dan niet aansluiten in de sessies.

Inschrijven

SCHRIJF IN VÓÓR VRIJDAG 24 FEBRUARI 2023

Vanaf 25 februari 2023 worden € 10 extra administratiekosten aangerekend. Uiterste inschrijvingsdatum: 1 maart 2023.
Verwittig tijdig bij annulering, zo beperk je de annuleringskosten van de deelnemersbijdrage (50% tot 24 februari 2023 – 100% tot 9 maart 2023 of bij no-show).

Nodig ook collega’s van andere gemeentelijke diensten uit voor Congres Lokaal Sportbeleid!

Vervoer en overnachten

Adres BMCC Brugge:
Beurs-, Meeting- en Congrescentrum Brugge (BMCC Brugge)
Sint-Maartensbilk 1
8000 Brugge

Het gloednieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum Brugge (BMCC) is gelegen in het hart van Brugge en is vlot bereikbaar te voet, met de fiets, via het openbaar vervoer en met de auto.

Met het openbaar vervoer

Het station van Brugge is vlot te bereiken via verschillende steden en gemeenten in Vlaanderen. Het BMCC ligt op 10 minuten wandelen van het station. Onder het BMCC is eveneens een ruime ondergrondse fietsenstalling voorzien.

Met de wagen

De dichtstbijzijnde publieke parkings zijn Interparking
Centrum – ’t Zand
(4 min. wandelen, € 14,4 per 24u) en Centrum – Station (15 min. wandelen, € 5,5 per 24u).
Brugge is eenvoudig bereikbaar vanuit alle richtingen via een knooppunt van belangrijke verkeerswegen. Via de afritten 7, 8 of 9 op de E40, of via de N9 naar de zuidelijke stadsring R30 geraak je vlot in één van de voorgestelde parkings.

Neem bij het binnenrijden een ticket aan de slagbomen. Je parkeerticket betaal je vóór het verlaten van de parking aan de automaten in de toegangshal.

Overnachten

Een overzicht van alle mogelijkheden om te overnachten in Brugge en/of in de buurt van Brugge, kan je vinden op https://www.visitbruges.be/nl/logies.

In samenwerking met de stad Brugge en enkele plaatselijke hotels, kunnen we jullie enkele mooie aanbiedingen voorstellen om in de buurt te overnachten in onderstaande hotels. Je vindt onderaan ook de kortingscodes om jouw hotel te boeken.

Praktisch

In 2023 organiseren we voor de 48ste keer Congres Lokaal Sportbeleid. Zet je schrap voor een boeiende tweedaagse op woensdag 8 en donderdag 9 maart 2023 in BMCC Brugge.

Congres Lokaal Sportbeleid is dé ontmoetingsplaats voor iedereen lokaal actief mét en vóór sport. Een concrete leer-tweedaagse met (staande) netwerkavond rond sportbeleid, sportparticipatie, sportieve ruimte, sportclubondersteuning en de link van sport met diverse lokale en maatschappelijke uitdagingen.

Als deelnemer kan je tijdens Congres Lokaal Sportbeleid ook heel wat bedrijven bezoeken tijdens onze bedrijvenbeurs. Diverse bedrijven stellen hun producten of diensten voor en als deelnemer is dit hét moment om al jouw vragen te stellen aan bedrijven uit de brede sportsector.

We kijken er nu al naar uit jullie allemaal daar te ontmoeten!

Hou de website www.lokaalsportbeleid.be/congres en sociale media van Netwerk Lokaal Sportbeleid goed in de gaten voor de laatste updates over het congres.

Partners