Congres Lokaal Sportbeleid 2023 - Overnachten

Congres Lokaal Sportbeleid 2023 vindt plaats op woensdag 8 en donderdag 9 maart 2023 in het BMCC in Brugge. Een overzicht over alle mogelijkheden om te overnachten in Brugge en/of in de buurt van Brugge, kan je vinden op https://www.visitbruges.be/nl/logies.

In samenwerking met de stad Brugge en enkele plaatselijke hotels, kunnen we jullie enkele mooie aanbiedingen voorstellen om in de buurt te overnachten in onderstaande hotels. Je vindt onderaan ook de kortingscodes om jouw hotel te boeken.

Kortingscodes

Ibis Budget Brugge Centrum Station *

Wil je graag overnachten in Ibis Budget Brugge Centrum Station? Het hotel voorziet een aantal tweepersoonskamers aan een speciaal congrestarief van €53 per nacht, plus citytax (€4 per persoon per nacht) en optioneel ontbijt (€9,90 per persoon per dag). Let op: het aantal kamers aan deze tarieven is beperkt, dus wees er snel bij!

Meer info en boeken kan via een mail te sturen naar H5046-BO@accor.com met vermelding van de code “Congres Lokaal Sportbeleid”.

Ibis Budget Brugge Jabbeke **

Wil je graag overnachten in Ibis Budget Brugge Jabbeke? Het hotel voorziet een aantal kamers aan een speciaal congrestarief van €63 per nacht (tweepersoonskamer voor 1 persoon), €73 per nacht (tweepersoonskamer voor 2 personen) of €87 per nacht (driepersoonskamer voor drie personen), plus taks handeling fee (€2 per persoon per nacht). De prijzen zijn inclusief ontbijt. Let op: het aantal kamers aan deze tarieven is beperkt, dus wees er snel bij!

Meer info en boeken kan via een mail te sturen naar HA231@accor.com met vermelding van de code “Congres Lokaal Sportbeleid”.

Ibis Brugge Centrum ***

Wil je graag overnachten in Ibis Brugge Centrum ? Het hotel voorziet een aantal kamers aan een speciaal congrestarief van €70 per nacht (tweepersoonskamer voor 1 persoon) of €74  per nacht (tweepersoonskamer voor 2 personen), plus citytax (€4 per persoon per nacht). De prijzen zijn inclusief ontbijt. Let op: het aantal kamers aan deze tarieven is beperkt, dus wees er snel bij!

Meer info en boeken kan via een mail te sturen naar natascha.timmermans@ibis-brugge.com met vermelding van de code “Congres Lokaal Sportbeleid”.

Hotel Portinari ****

Wie wil overnachten in Hotel Portinari kan genieten van een korting van 10% op de dagprijs van beschikbare kamers. Bij online boeking gebruik je de ‘Bonus Code’ CongresLokaalSportbeleid om te kunnen genieten van deze korting.

Meer info krijg je door te mailen naar info@portinari.be. Boeken kan enkel via deze link.

Let op: de prijzen kunnen schommelen per dag, maar zullen vermoedelijk stijgen naarmate het Congres nadert!

Hotel Velotel ****

Wie wil overnachten in Hotel Velotel kan genieten van een korting van 10% op de dagprijs van beschikbare kamers. Bij online boeking gebruik je de ‘Bonus Code’ CongresLokaalSportbeleid om te kunnen genieten van deze korting.

Meer info krijg je door te mailen naar reservations@hotelvelotel.com. Boeken kan enkel via deze link.

Let op: de prijzen kunnen schommelen per dag, maar zullen vermoedelijk stijgen naarmate het Congres nadert!