Congres Lokaal Sportbeleid editie 2022

Tijd voor sport!?

Een lokaal bestuur staat in voor een sterk en vitaal lokaal sportbeleid. Focus op sport en bewegen zelf is hierin cruciaal, maar tegelijk is er ook een verbreding naar andere thema’s en processen binnen en buiten het lokaal bestuur. Dankzij partners uit diverse domeinen wint sport en bewegen vandaag aan belang. Vertrekkende vanuit competenties zoals ondersteunen, faciliteren en coachen worden medewerkers van het lokaal sportbeleid breder én op andere domeinen ingezet.

Voor die brede inzetbaarheid en nodige polyvalentie verdien jij alvast een medaille. Tegelijk dwingt het ons om keuzes te maken en de juiste focus te leggen. Wie krijgt de tijd van de sport- en vrijetijdsdienst? Slaag jij er in om jouw tijd efficiënt en zinvol in te vullen?

Spar hierover op Congres Lokaal Sportbeleid 2022 en maak zo opnieuw van lokaal sportbeleid een prioriTIJD!

#CongresLokaalSportbeleid – Tijd voor sport!?

Programma

Tarieven en inschrijven

Tarieven

Gemeenten & non-profitorganisaties

Congresdag:
€ 90 voor leden / € 180 voor niet-leden

Netwerkavond*:
€ 65 voor leden / € 130 voor niet-leden

Congrespakket**:
€ 225 voor leden / € 450 voor niet-leden

Beurspas op donderdagnamiddag***
€ 15 voor leden en niet-leden

Bedrijven

Congresdag:
€ 90 voor Master Partners / € 180 voor Partners / € 270 voor niet-Partners

Netwerkavond*:
€ 130 voor (Master) Partners / € 185 voor niet-Partners

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW.
* Eten en netwerken in een aangename sfeer.
** Twee congresdagen en de netwerkavond.
*** Bezoek de bedrijvenbeurs op donderdagnamiddag 28 april 2022 van 13u30 tot 16u30. Je kan dan niet aansluiten in de sessies.

Inschrijven

SCHRIJF IN VÓÓR VRIJDAG 15 APRIL 2022

Vanaf 16 april 2022 worden € 10 extra administratiekosten aangerekend. Uiterste inschrijvingsdatum: 20 april 2022.
Verwittig tijdig bij annulering, zo beperk je de annuleringskosten van de deelnemersbijdrage (50% tot 15 april 2022 – 100% tot 27 april 2022 of bij no-show).

Nodig ook collega’s van andere gemeentelijke diensten uit voor Congres Lokaal Sportbeleid!

Vervoer en overnachten

Adres Trixxo Arena Hasselt:
Trixxo Arena Hasselt
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt

Met het openbaar vervoer

Het station van Hasselt is vlot te bereiken via verschillende steden en gemeenten in Vlaanderen via trein en bus.

Trixxo Arena Hasselt is te voet bereikbaar vanuit het station (ongeveer 40 min. wandelen – 3.1 km) of je kan
gebruikmaken van het openbaar vervoer van De Lijn, van onze pendelbussen (meer info volgt later) of je kan aan het station gebruikmaken van Blue-bikes.

Volgende buslijnen van De Lijn zorgen overdag voor een vlotte verbinding tussen het trein- en busstation van Hasselt en Trixxo Arena Hasselt. Op wandelafstand van Trixxo Arena Hasselt vind je langs de Universiteitslaan de bushalte Hasselt–Provinciehuis. Minstens om het halfuur wordt deze halte bediend door één van deze lijnen:

• Stadslijn H3 Stokrooie/Kiewit – Godsheide
• Streeklijn 20a Hasselt – Lanaken/Maastricht
• Streeklijn 36 Hasselt – Genk
• Streeklijn 45 Hasselt – Maaseik/Maastricht

Met de wagen

Trixxo Arena Hasselt beschikt over ruime parkeerterreinen. Geef in je gps ‘Trichterheideweg’ als bestemmingsadres in. Je parkeert op Parking A.

Je bereikt Trixxo Arena Hasselt het vlotst via de afrit 29 (Hasselt-Oost). Neem bij het binnenrijden een ticket aan de slagbomen. Je parkeerticket (5 euro / 24 uur) betaal je aan de automaten in de toegangshal. Betalen kan zowel voor als na of zelfs tijdens het evenement. Je betaalt per parkeerbeurt / per 24 uur. Deelnemers die parkeren van woensdagochtend 27 april 2022 – 08u30 tot donderdagnamiddag 28 april 2022 – 17u00, betalen 10 euro.

Overnachten

Congres Lokaal Sportbeleid 2022 vindt plaats op woensdag 27 en donderdag 28 april 2022 in Trixxo Arena Hasselt. In samenwerking met de stad Hasselt en enkele plaatselijke hotels, kunnen we jullie enkele mooie kortingen aanbieden om in de buurt te overnachten in onderstaande hotels.

  • Radisson Blu
  • Park Inn by Radisson
  • Holiday Inn
  • Holiday Inn Express
  • Yup

Een overzicht over alle mogelijkheden om te overnachten in Hasselt en/of in de buurt van Hasselt, kan je vinden op https://www.visithasselt.be/nl/slapen.

Praktisch

In 2022 organiseren we opnieuw, voor de 47ste keer, een fysiek congres. Zet je schrap voor een boeiende tweedaagse op woensdag 27 en donderdag 28 april 2022 in Trixxo Arena Hasselt.

Congres Lokaal Sportbeleid is dé ontmoetingsplaats voor iedereen lokaal actief mét en vóór sport. Een concrete leer-tweedaagse met (staande) netwerkavond rond sportbeleid, sportparticipatie, sportieve ruimte, sportclubondersteuning en de link van sport met diverse lokale en maatschappelijke uitdagingen.

Als deelnemer kan je tijdens Congres Lokaal Sportbeleid ook heel wat bedrijven bezoeken tijdens onze bedrijvenbeurs. Diverse bedrijven stellen hun producten of diensten voor en als deelnemer is dit hét moment om al jouw vragen te stellen aan bedrijven uit de brede sportsector.

We kijken er nu al naar uit jullie allemaal daar te ontmoeten!

Hou de website www.lokaalsportbeleid.be/congres en sociale media van Netwerk Lokaal Sportbeleid goed in de gaten voor de laatste updates over het congres.

Partners

Corona

Congres Lokaal Sportbeleid 2022 vindt plaats volgens de dan geldende coronamaatregelen.

We bevinden ons momenteel in code geel. Dit betekent voor de organisatie van het congres dat er zo goed als geen maatregelen meer gelden. Personen met een verhoogd risico worden gevraagd om zichzelf te beschermen. We voorzien op verschillende locaties de mogelijkheden om de handen te ontsmetten.


Indien de organisatie van het congres zou wijzigen omwille van een bepaalde coronamaatregel, zullen we dit zo snel als mogelijk communiceren naar alle betrokkenen.