Haal inspiratie uit het Congresmagazine

Wat vliegt de tijd snel. Ondertussen ligt Congres Lokaal Sportbeleid al meer dan een maand achter ons. Nog niet de kans gegrepen om naar de foto’s te kijken? Op deze pagina kan je alvast terugblikken naar de congrestweedaagse en een kleine selectie aan foto’s terugvinden.

Congresmagazine

Elke bezoeker op Congres Lokaal Sportbeleid kreeg aan het onthaal een congrestas. 1 van de vele zaken die je hier in kon vinden, was het Congresmagazine.

Heb jij ondertussen al de tijd genomen om dit magazine door te nemen? Je vindt er heel wat inspirerende voorbeelden in terug van onze bedrijfspartners, van congresstad Hasselt en je kan er boeiende artikels lezen over het congresthema ‘Tijd voor sport!?.

Het magazine verloren of was je niet aanwezig op Congres Lokaal Sportbeleid en toch benieuwd naar dit Congresmagazine? Je kan het magazine hier ook downloaden en online in PDF bekijken.

Veel leesplezier!

Congresverslagnummer en Tijdschrift Lokaal Sportbeleid

Begin augustus zit het Congresverslagnummer ook in jullie brievenbus. Een magazine waarbij we inhoudelijk terugblikken op de verschillende sessies en lezingen die aan bod kwamen tijdens Congres Lokaal Sportbeleid. Een Congresverslagnummer dat belooft de moeite te worden!

En om jullie nog meer inspiratie te geven de komende weken en maanden kijken we ook al uit naar de publicatie van Tijdschrift Lokaal Sportbeleid #282. Half juni valt dit tijdschrift bij jullie in de brievenbus. Wat mag je zoal verwachten in het nieuwste nummer van Tijdschrift Lokaal Sportbeleid? We zijn te gast in Sportpark de Schans in Puurs-Sint-Amands, waar Pelikaan Bouwbedrijf ons een inkijk geeft in één van hun meest recente verwezenlijkingen: het Gymcenter Klein-Brabant. Daarnaast voorzien we een brede kijk op het Netwerk Sportclubondersteuning en we gaan dieper in op de social return on investment van sport en bewegen in Vlaanderen. Ook verdiepen we ons in een onderzoek van Howest waarin 7 Gen Z sportpersona’s worden uitgelicht. We bieden handvaten, hoe je als sportdienst deze sportpersona’s het best kan benaderen.

We kijken alvast uit naar deze 2 publicaties. Boeiend leesvoer voor de grote vakantie!

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Niels Jansen
Niels Jansen Verantwoordelijke communicatie T 03 780 91 02 niels@lokaalsportbeleid.be