Deel jouw goede praktijk op Congres Lokaal Sportbeleid 2024 op 20 & 21 maart 2024 in Gent

Te noteren in jullie agenda! In 2024 organiseren we voor de 49ste keer Congres Lokaal Sportbeleid!

Zet je schrap voor een boeiende tweedaagse op woensdag 20 en donderdag 21 maart 2024 in het International Convention Center Gent (ICC Gent). Meer info over het congresthema en het definitieve programma volgt later. Alle updates over het congres kan je vinden op onze congrespagina.

Op donderdag 12 oktober 2023 trapte het team van Netwerk Lokaal Sportbeleid de start van de voorbereidingen officieel op gang met een kick-off in Gent.

We bezochten de congreslocatie (ICC Gent) en samen met de sportdienst van Gent brainstormden we onder meer over thema, inhoud en beleving.

En of het een inspirerend congres gaat worden in 2024!

Ontmoetingsplaats

Het Congres Lokaal Sportbeleid is dé ontmoetingsplaats voor iedereen lokaal actief mét en vóór sport. Een concrete leer-tweedaagse rond sportbeleid, sportparticipatie, sportieve ruimte, sportclubondersteuning en de link van sport met diverse lokale en maatschappelijke uitdagingen.

Heb jij een unieke bijdrage voor Congres Lokaal Sportbeleid 2024?

Netwerk Lokaal Sportbeleid wil jou graag je goede praktijk laten vertellen op Congres Lokaal Sportbeleid in Gent.

Congres Lokaal Sportbeleid 2024 is in volle voorbereiding. Hoewel we elkaar pas op 20 en 21 maart 2024 ontmoeten, is dit het moment waarop het programma vorm krijgt. Daarbij kan ook jouw bijdrage ons programma nog aantrekkelijker maken.

Wil je een bepaald onderwerp of thema aan bod laten komen? Of heb jij een leuk voorbeeld dat je graag wil delen op ons congres? Een goede praktijk uit jouw stad of gemeente, iets unieks dat je op poten hebt gezet, alleen met de sportdienst, of dienstoverschrijdend … Laat het ons weten via mail naar Charlotte!

We kijken dan of we de aangeboden onderwerpen, praktijken, voorbeelden … in het programma kunnen integreren, rekening houdende met thema of werkvorm. Daar brengen we je dan zo snel mogelijk van op de hoogte.

Praktijken uit het netwerk van Netwerk Lokaal Sportbeleid, hoe meer hoe liever!

Hopelijk zien we jullie opnieuw op Congres Lokaal Sportbeleid 2024 op 20 en 21 maart 2024!
Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Charlotte Hoedemaekers
Charlotte Hoedemaekers Projectmedewerker T 03 780 91 07 charlotte@lokaalsportbeleid.be