Congres Lokaal Sportbeleid 2023: Tijd om te evalueren

Congres Lokaal Sportbeleid zit erop! Allereerst bedankt om aanwezig te zijn op Congres Lokaal Sportbeleid op woensdag 8 en/of donderdag 9 maart 2023 in het BMCC in Brugge.

Hopelijk hebben we je kunnen inspireren om samen te springen! Ook een grote dank aan alle sprekers, bedrijfspartners en de stad Brugge.

Evaluatie

Enkele dagen na Congres Lokaal Sportbeleid is het tijd om te evalueren. Wat vond je van de sessies, wat vond je van Congres Lokaal Sportbeleid, wat was goed, wat kon beter … ?

We zijn benieuwd naar al jullie evaluaties! De feedback nemen we mee om binnenkort aan de slag te gaan met de voorbereiding van Congres Lokaal Sportbeleid 2024.

Via deze link vind je de evaluatie terug. We vragen een 8-tal minuten van jouw tijd om het volledige evaluatieformulier in te vullen. Antwoorden zijn anoniem en je kan dit evaluatieformulier invullen tot en met vrijdag 17 maart 2023.

Aan het einde, bij het verzenden van dit evaluatieformulier, vind je een link naar de presentaties van de lezingen en sessies op Congres Lokaal Sportbeleid. Je zal er ook een aantal sfeerfoto’s van de congrestweedaagse kunnen terugvinden.

Alvast bedankt om tijd te maken om Congres Lokaal Sportbeleid te evalueren!

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Niels Jansen
Niels Jansen Verantwoordelijke communicatie T 03 780 91 02 niels@lokaalsportbeleid.be