Congres Lokaal Sportbeleid 2022 wordt uitgesteld naar 27 en 28 april 2022

Na een zeer geslaagd digitaal congres in 2021 wil de Raad van Bestuur van Netwerk Lokaal Sportbeleid in 2022 volop inzetten op een fysiek congres. Zowel bij leden als bij bedrijfspartners is er een sterke vraag naar een inhoudelijk congres mét fysieke ontmoeting, uitwisseling en netwerking in 2022. Daarom stellen we Congres Lokaal Sportbeleid 2022 uit van woensdag 23 en donderdag 24 maart 2022 naar woensdag 27 en donderdag 28 april 2022

Als we kijken naar de huidige coronamaatregelen en een blik werpen op de toekomst, geeft de nieuwe datum in april 2022 ons meer zekerheid om een fysiek congres in Hasselt te organiseren.

Binnenkort maken we het congresthema bekend. Voor alle updates rond Congres Lokaal Sportbeleid kan u terecht op https://www.lokaalsportbeleid.be/congres/.

We kijken er nu al naar uit jullie allemaal daar te ontmoeten!

Voor bedrijven

Meer dan 40 bedrijven zullen aanwezig zijn op de bedrijvenbeurs tijdens Congres Lokaal Sportbeleid. Hét ideale moment om jouw producten of diensten voor te stellen aan onze leden. Om jullie een idee te geven over de ruimte van de bedrijvenbeurs organiseren we zeer binnenkort een locatiebezoek voor elke bedrijfspartner die hiervoor ingetekend heeft. Tijdens dit locatiebezoek in Trixxo Arena in Hasselt beantwoorden we al jullie vragen. Meer informatie over dit locatiebezoek volgt later. We houden jullie op de hoogte.

Praktisch

Wanneer? Woensdag 27 en donderdag 28 april 2022
Locatie? Trixxo Arena Hasselt
Wat? Congres Lokaal Sportbeleid is dé ontmoetingsplaats voor iedereen lokaal actief mét en vóór sport. Een concrete leer-tweedaagse met netwerkavond rond sportbeleid, sportparticipatie, sportieve ruimte, sportclubondersteuning en de link van sport met diverse lokale en maatschappelijke uitdagingen.
Meer informatie? https://www.lokaalsportbeleid.be/congres/

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Lien Van Belle
Lien Van Belle Stafmedewerker T 03 780 91 07 lien@lokaalsportbeleid.be