Aan de slag met verenigingswerk - Webinar

Verenigingswerk bestaat sinds 2018 en is ondertussen aan zijn derde vorm toe. Eerst was er de Bijkluswet, in 2021 kregen we een tijdelijke regeling en vanaf 1 januari 2022 een definitief systeem. Maar wat moet je nu weten om aan de slag te gaan met de nieuwe regeling?

Webinar: ga praktisch aan de slag

Op dinsdag 14 juni om 20u organiseren we samen met de Vlaamse Sportfederatie een nieuw webinar waarin expert Joris De Wortelaer zal toelichten wat je concreet moet weten om iemand tewerk te stellen onder artikel 17.

Daarnaast krijg je ook als eerste de kans om het nieuwe e-book verenigingswerk te bestellen.

Programma

In deze sessie staan we vooral stil bij de praktische kant. Waar moet je op letten als je iemand tewerkstelt onder artikel 17? Welke administratieve verplichtingen heb je? Wat zijn de valkuilen? En moet je alles zelf doen? 

Inschrijven

Inschrijven voor deze webinar is niet meer mogelijk!

Praktisch: dinsdag 14 juni 2022 van 20u00 – 22u00 online via WebinarGeek.
Prijs: € 5

  • De factuur wordt digitaal bezorgd ongeveer één maand voor de start (of na inschrijving).
  • Bij annulering meer dan 20 kalenderdagen vóór de bijscholing plaatsvindt, betalen we de deelnameprijs volledig terug.
  • Bij annulering minder dan 20 kalenderdagen maar meer dan 10 kalenderdagen vóór de bijscholing plaatsvindt, factureren we 50% van de deelnameprijs.
  • Bij annulering minder dan 10 kalenderdagen vóór de bijscholing plaatsvindt, factureren we de deelnameprijs volledig.

Bestel het e-book verenigingswerk

Bij inschrijving krijg je ook de mogelijkheid om het e-book verenigingswerk te bestellen. Een vernieuwde digitale brochure met daarin alles wat je moet weten over de nieuwe regeling. Voor slechts €5 kan je het e-book downloaden en eventueel afdrukken. Het e-book wordt beschikbaar gesteld op dinsdag 14 juni 2022.