Algemene vergadering Netwerk Lokaal Sportbeleid

Onze algemene vergadering op vrijdag 18 juni 2021 wil je niet missen! Op het programma: een geweldige spreker rond online communities, maar vooral de switch naar een nieuw tijdperk voor ISB!

Op de algemene vergadering (vrijdag 18 juni 2021) blikken we zoals steeds terug op het afgelopen jaar en overlopen we de statutaire bepalingen. We maken er ook een ontmoetingsdag van, volgens de dan geldende maatregelen, met een geweldige spreker rond online communities en coronaveilige uitwisseling.

Maar deze AV wordt ook belangrijke mijlpaal in onze ISB-geschiedenis. Vanaf de zomer zal ISB niet langer ISB zijn … Een nieuwe huisstijl, een nieuwe website, maar ook een nieuwe naam! Zorg dus dat je er bij bent als onze nieuwe look & feel voor het eerst naar buiten komt. 

Dit evenement zal outdoor plaatsvinden op het domein De Schorre in Boom

Schrijf hier in.

Op het programma: 

  • 09u00: Koffie-onthaal
  • 09u30: Statutaire gedeelte
  • 10u00: Keynotespreker Maartje Blijleven over Het geheim van online communities.
  • 10u40: Uitwisseling
    Communities vormen ook de toekomst binnen ons netwerk van lokaal beleid en beheer. Hoe ga je hier mee aan de slag binnen ISB, maar ook binnen jouw sportdienst? Samen met jouw verenigingen? Of samen met een netwerk van actieve sporters?  
  • 11u30: Rebranding ISB en vernieuwde online aanwezigheid. ISB vzw wordt … 
  • 12u00: Broodjeslunch 

    Schrijf je snel in via deze link.

Gastspreker Maartje Blijleven zal het hebben over Het geheim van online communities.

Wat is het geheim van succesvolle online communities? Waarom zijn online communities het grote geheim achter de groei en het succes van veel bedrijven en social movements? Vanwege welke trends hebben we ze nu nodig om relevant te zijn en te blijven? Waarom heeft Facebook zijn missie aangepast en richt deze gigant zich de komende 10 jaar volledig op het faciliteren van haar online groepen? Maartje neemt je mee in de wondere wereld van online communities. 

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid