Schrijf in voor de Inspiratiedag van de Vlaamse Sportfederatie

Deze Inspiratiedag, georganiseerd door de Vlaamse Sportfederatie, is hét jaarlijkse netwerkevent voor medewerkers van sportfederaties. De dag biedt een combinatie van inspirerende sprekers, sport en ontspanning, een toffe locatie en lekker eten.

Leer elkaar kennen in een losse sfeer tijdens één van de activiteiten. Praat nadien verder tijdens de netwerklunch. En laat je in de namiddag inspireren door 2 topsprekers. De Inspiratiedag is toegankelijk voor alle medewerkers van sportfederaties en andere sportorganisaties. Inschrijven kan tot en met vrijdag 14 juni. 

Programma

Op donderdag 20 juni 2024 is het Waasland the place to be, meer bepaald het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Zien we jou daar ook?

Sportieve uitlaatklep of liever een gezellige wandeling?

Als echte sportliefhebbers koppelt de Vlaamse Sportfederatie graag een sportief smaakmakertje aan de inspiratiedag. Maak tijdens de openingsactiviteit op een leuke manier kennis met jouw collega’s uit de sector. Of schrijf met enkele collega’s in en maak er hét jaarlijks teambuildingsuitje van. Op het menu: mountainbike, padel en introductie You.Fo, discgolf of wandelen.

Na de ontspanning én een lekkere lunch presenteren ze jou 2 sprekers: Piet Hoebeke en Jan Beyne.