Zet jouw project in de kijker op de cover van Tijdschrift Lokaal Sportbeleid #282 (publicatie half juni 2022)

Via Tijdschrift Lokaal Sportbeleid (het vroegere Vlaams Tijdschrift voor Sportbeheer) beland je rechtstreeks op het bureau van onze leden. Het is immers hét vaktijdschrift met een ideaal profiel om jouw project van jouw bedrijf, stad of gemeente in de kijker te zetten.

Ben je trots op een nieuwe realisatie? Dan kan je die met een grote foto op de cover van Tijdschrift Lokaal Sportbeleid #282 (publicatie half juni 2022) laten zetten. De eerste bladzijden van het nummer worden bovendien gewijd aan jouw realisatie: een aantrekkelijk artikel met grote foto’s.

Half juni 2022 publiceren we Tijdschrift Lokaal Sportbeleid #282. Voor deze editie zijn we nog op zoek naar een bedrijf of lokaal bestuur die zijn of haar realisatie wil uitlichten op de cover.

Op de voorkaft (cover) lichten we steeds een infrastructuur of project uit. Door te kiezen voor een cover plaats je een bepaalde realisatie (bouw, renovatie of herinrichting van een sporthal, zwembad, recreatiedomein, sportterrein, speelterrein, of een implementatie van jouw product bij een sport- of vrijetijdsdienst) in de kijker. Dit door middel van een grote foto op de voorkaft én een inhoudelijk artikel over de realisatie dat een plaats krijgt als eerste artikel in Tijdschrift Lokaal Sportbeleid.

Reserveer je cover voor Tijdschrift Lokaal Sportbeleid #282

Momenteel is er nog 1 cover vrij waar je nog voor kan intekenen:

 • Tijdschrift Lokaal Sportbeleid #282 (publicatie half juni 2022): We verzamelen hiervoor het materiaal tegen 4 mei 2022

Ben jij geïnteresseerd om in te tekenen voor deze cover? Contacteer dan snel Niels Jansen. Er wordt dan zo snel als mogelijk een coverovereenkomst bezorgd.
Zowel bedrijven als lokale besturen kunnen hiervoor intekenen.

Prijs

De prijs voor de cover bedraagt € 975 exclusief BTW (21%).

Voorbeelden

Hierbij 2 voorbeelden van covers uit het verleden.

 • Tijdschrift Lokaal Sportbeleid #280: Pellikaan
 • Vlaams Tijdschrift voor Sportbeheer #278: Knokke-Heist

Andere voorbeelden zijn:

Bepalingen cover Tijdschrift Lokaal Sportbeleid

 • Je hebt recht op de cover, vermelding in de inhoudstafel, publicatie van een inhoudelijk artikel van maximum zes gedrukte bladzijden inclusief fotomateriaal, in de rubriek ‘In de kijker’.
 • Vermelding van jouw logo op de cover en de bedrijfsnaam in de titel van het artikel. Aan het einde van het artikel wordt het logo opnieuw opgenomen, samen met de bedrijfsgegevens.
 • Andere betalende bedrijven, ook niet-partners, kunnen ondersteunend vermeld worden in het artikel, eventueel met logo.
 • Aanlevering van fotomateriaal (digitaal) en tekst (digitaal) gebeurt door het bedrijf of de opdrachtgever-eigenaar, volgens de leidraad van Netwerk Lokaal Sportbeleid (zie coverovereenkomst).
 • Het fotomateriaal dient van voldoende kwaliteit te zijn (minimaal 1.000 pixels langste zijde / bestandsgrootte van 1 MB per foto). Op de cover kan 1 foto in portretstand (staand) van minimaal 3 MB of 3.000 pixels langste zijde. Aangeleverde foto’s kunnen in toekomstige publicaties worden gebruikt als ondersteunende illustraties. Hierbij wordt steeds de bedrijfsnaam vermeld.
 • De opmaak van de cover en het artikel gebeurt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.
 • Slechts 1 realisatie per cover (voorkaft). Het inhoudelijke artikel moet ook toegespitst zijn op 1 realisatie. Aan het einde van het artikel kan ook verwezen worden naar andere realisaties (inclusief 1 foto), maar dit kan slechts maximaal 1.000 tekens omvatten.
 • Het artikel wordt bij voorkeur afgestemd met het openbaar bestuur of opdrachtgever.
 • Bij reservatie van de cover doe je een voorstel tot inhoud van het artikel. Netwerk Lokaal Sportbeleid behoudt het recht tot goed- of afkeuren van een voorstel.
 • Bij interesse van meerdere bedrijven of lokale besturen in de cover van hetzelfde nummer zal Netwerk Lokaal Sportbeleid contact opnemen om eventueel in een ander nummer te verschijnen. Wanneer zo geen oplossing gevonden wordt, gebeurt toewijzing op basis van datum van ontvangst van intekenformulier.
 • Achteraf ontvangt de opdrachtgever pdfbestanden van de cover en het artikel in hoge resolutie aan. Dit artikel kan worden gebruikt als promotiemateriaal (website …).
 • Indien jouw bedrijf na het ondertekenen van de overeenkomst afziet van het tijdig aanleveren van een artikel, dan zijn we genoodzaakt de cover toch te factureren, zelfs als het artikel niet is kunnen verschijnen.
Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Niels Jansen
Niels Jansen Verantwoordelijke communicatie T 03 780 91 02 niels@lokaalsportbeleid.be