Slotevenement Coach+

Netwerk Lokaal Sportbeleid nodigt je graag uit voor de COACH+ Conference over de ontwikkeling van soft- en inzetbaarheidsvaardigheden door middel van sport-plus coaching. De conferentie wordt georganiseerd op donderdag 30 mei 2024 tussen 9.30 uur en 16.30 uur op de campus van de Vrije Universiteit Brussel (VUB) in Brussel.

De conferentie markeert het einde van het twee jaar durende samenwerkingsverband ‘COACH+’, gefinancierd door het Erasmus+ programma van Europa, dat een open online cursus (MOOC) heeft opgeleverd over jeugdwerk georiënteerde sport-plus coaching. Het doel van deze MOOC is om het begrip te helpen optimaliseren van hoe sport-plus effectief kan worden gebruikt voor het ontwikkelen van soft- en inzetbaarheidsvaardigheden voor jonge NEET’ers.

Naast een introductie van het COACH+ project en de MOOC, zal de conferentie (inclusief plenaire en interactieve sessies) zich richten op de mogelijkheden en uitdagingen om sport-plus coaching in te zetten voor de ontwikkeling van soft- en inzetbaarheidsvaardigheden voor jonge NEETs.

De plenaire sessies van de conferentie kunnen online gevolgd worden.

Sportparticipatie & Buurtsport
Slotevenement Coach+

Datum

Donderdag 30 mei 2024 Van 09u30 tot 16u30

Locatie

Vrije Universiteit Brussel (VUB)
1000 Brussel
België

Toon op kaart

Organisatie

Netwerk Lokaal Sportbeleid vzw
August de Boeckstraat 1 bus 3
9100 Sint-Niklaas
03.780.91.00
www.lokaalsportbeleid.be
info@lokaalsportbeleid.be

Praktisch

Inschrijven kan via deze link.