Reddersbijscholing Aalter

Netwerk Lokaal Sportbeleid organiseert jaarlijks in elke provincie bijscholingen voor redders. Deze bijscholingen zijn erkend door Sport Vlaanderen en beantwoorden aan de wetgeving die de redders oplegt minimaal jaarlijks een erkende bijscholingscursus te volgen. Om een geldige bijscholing te volgen en dus het getuigschrift te kunnen ontvangen, moet de zwembadredder in het bezit zijn van het diploma Hoger Redder.

De bijscholing bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktijkgedeelte, zowel op het droge als in het water. Vergeet dus zeker jouw zwemgerief niet, samen met een pocketmasker (met HMEF-filter) om de juiste reanimatievorm nog eens te kunnen oefenen!

Verdieping · Zwembaden & Open water · Oost-Vlaanderen
Reddersbijscholing Aalter

Datum

Vrijdag 30 juni 2023 Van 13u00 tot 17u00

Prijs

€ 40 voor leden € 55 voor niet-leden

Locatie

Gemeentelijk Zwembad Aalter
Lindestraat 17
9880 Aalter

Toon op kaart

Organisatie

Netwerk Lokaal Sportbeleid
August de Boeckstraat 1 bus 3
9100 Sint-Niklaas
03 780 91 00
www.lokaalsportbeleid.be
info@lokaalsportbeleid.be

Praktisch

Gelieve 30 minuten voor aanvang van de opleiding aanwezig te zijn!

Zorg alvast dat de VTS-app op je smartphone staat en dat je daarop kan inloggen. Deze app is beschikbaar voor Android en iOS.

 

Schrijf je in voor deze activiteit

Deze opleiding is volzet. Wil je graag op de wachtlijst gezet worden, mail dan je gegevens (naam en voornaam, geboorteplaats en -datum, rijksregisternummer, e-mailadres en telefoonnummer) naar vormingen@lokaalsportbeleid.be, met vermelding van de opleiding (datum en locatie).