Congresdag Lokale overheden x Risicovechtsport

Het Vechtsportplatform organiseert op donderdag 24 oktober haar eerste congresdag voor lokale overheden te Gent. In plaats van verschillende vormingen gespreid overheen het jaar bundelen we ze allemaal op dit moment! Of het thema risicovechtsport nu ongekend terrein is voor jouw stad of gemeente, of jullie hebben er net wel al (veel) ervaring mee, deze congresdag is er eentje om te noteren in je agenda!

Tijdens de congresdag staan we stil bij allerlei aspecten van risicovechtsport en zoomen we uiteraard in op de linken met de lokale overheden. Wat komt er aan bod?

We hebben het onder andere over het inrichten van vechtsportinfrastructuur, de organisatie van evenementen, het inzetten op de maatschappelijke meerwaarde van vechtsport en nog veel meer. Wat weten we en hoe kunnen we jullie ondersteunen? De risicovechtsportfederaties zijn ook van de partij om hun werking toe te lichten en stil te staan bij hun contacten met lokale overheden. Lokale overheden komen uiteraard zelf ook aan het woord om hun ervaringen met jullie te delen. Kortom, een dag boordevol boeiende thema’s waarbij uitwisselen en leren van en met elkaar op de voorgrond staan. Het uitgelezen moment dus om te komen kennismaken met en/of je te komen verdiepen in het risicovechtsportlandschap!

Uitwisseling · Sportbeleid · Oost-Vlaanderen
Congresdag Lokale overheden x Risicovechtsport

Datum

Donderdag 24 oktober 2024 Van 09u00 tot 16u30

Prijs

€ 25 voor leden

Locatie

Virginie Lovelinggebouw
Koningin Maria Hendrikaplein 70
9000 Gent

Toon op kaart

Organisatie

Vechtsportplatform Vlaanderen
Zuiderlaan 13
9000 Gent
09 243 12 46
info@vechtsportplatform.be

Praktisch

Meer info en inschrijven via deze link.