Inzicht in ál je bezoekers

Verdieping · Sportinfrastructuur & Ruimte

Inhoud

Je probeert elke dag om iedere bezoeker klantvriendelijk te ontvangen en een aangename zwemervaring aan te bieden. Een keer gaan zwemmen is voor iedereen haalbaar, dus komen er heel wat verschillende bezoekers langs. We brengen je in contact met enkele profielen die ook bij jou over de vloer komen. Denk bv. aan Carine, 40 jaar, leeft in armoede. Of Mathijs, de triatleet die in de buurt is voor zijn werk.

We staan stil bij ieders specifieke noden en verwachtingen. Sommige bezoekers kennen het klappen van de zweep, voor anderen is jouw zwembad een nieuwe omgeving. Slaag jij er elke dag in om met jouw team iedereen helemaal wegwijs te maken? Ook als je daarbij handen en voeten moet gebruiken?

Doelgroep

Deze opleiding is gericht naar zwembadbeheerders, zwembadcoördinatoren, redders en kassapersoneel .

Aantal deelnemers

Er kunnen maximum 25 personen deelnemen. Bij uitzondering kan dit aantal opgetrokken worden, maar dan dient dit vooraf besproken te worden. Een minimum aantal is er in principe niet. De totale kostprijs staat vast, dus de aanvrager beslist of hij voldoende personeel heeft om deze kost te verantwoorden.

Duur van de opleiding

De opleiding duurt 2 uur (van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 15.30 uur)

Kostprijs

Deze opleiding kost 350 euro excl. btw.

Vorming aanvragen