Didactische bijscholing leerlijn zwemmen

Verdieping · Zwembaden & Open water

Overzicht

We hebben voor jullie een gestandaardiseerd aanbod aan opleidingen rond de nieuwe leerlijn uitgewerkt. Omdat elk zwembad zijn eigen specifieke situatie heeft, bestaat er nu ook de mogelijkheid meer op maat gemaakte vormingen in elkaar te steken.
Er worden standaard 4 modules aangeboden voor voornamelijk redders en lesgevers, maar ook voor zwembadbeheerders kan deze opleiding nuttig zijn. De vormingen hebben geen commercieel doel en dienen louter tot het beter opleiden van de lesgevers binnen de nieuwe leerlijn zwemmen. Op deze pagina vind je ons aanbod aan thema’s met o.a. waterwennen (2 niveaus), de nieuwe leerlijn zwemmen en nieuwe brevetten, met vooral veel oefenstof.

Overzicht modules

Module A/ “Waterwennen” voor beginnende lesgevers
Module B/ “Waterwennen” voor gevorderde lesgevers
Module C/ Naar het brevet otter!
Module D/ Naar het brevet orka!

Doelgroep

Deze opleiding is gericht naar redders en (assistent-)lesgevers, maar ook naar leerkrachten en zwembadbeheerders.

Aantal deelnemers

Aan de verschillende modules kunnen maximum 18 personen deelnemen. Bij uitzondering kan dit aantal opgetrokken worden, maar dan dient dit vooraf besproken te worden.
Het minimum aantal deelnemers om de opleiding te kunnen organiseren, is 12 personen.

Duur van de opleiding

Eén dagdeel: 4 uur (van 9.00 tot 13.00 uur of van 13.00 tot 17.00 uur)

Kostprijs

De totale kostprijs van de opleiding is afhankelijk van het aantal deelnemers en wordt berekend op basis van een prijs van €75 incl. btw per deelnemer.

Opleiding aanvragen?

Meeting

Als je een module van deze vorming op maat wil inplannen voor jouw zwembad, sportdienst of -regio, surf dan naar de specifieke module en vul het formulier onderaan de pagina in. Uiteraard kunnen meerdere modules gecombineerd worden.