Behaal je BA4-attest voor elektrische installaties - Module A

Verdieping · Sportinfrastructuur & Ruimte

Inhoud

Werken aan elektrische installaties die al dan niet onder spanning staan, is niet zonder gevaar. In een eerste dagdeel van deze opleiding leren we welke werkzaamheden door wie mogen uitgevoerd worden met een onderscheid tussen de ‘gewaarschuwden’ (BA4) en de ‘vakbekwamen’ (BA5). De thema’s “motivatie veilig werken”, “wetgeving”, “herkennen van elektrische risico’s”, “oplossen van risico’s” en “veilig werken aan installaties” komen aan bod. Na het volgen van deze halve dag ontvang je een attest BA4. Het is dus geen BA5-opleiding, tenzij op uitdrukkelijke aanvraag.

Doelgroep

Deze opleiding is gericht naar zaalwachters.

Aantal deelnemers

Er kunnen maximum 20 personen aan de opleiding deelnemen. Bij uitzondering kan dit aantal opgetrokken worden, maar dan dient dit vooraf besproken te worden.
Een minimum aantal is er in principe niet. De totale kostprijs staat vast, dus de aanvrager beslist of hij voldoende personeel heeft om deze kost te verantwoorden.

Duur van de opleiding

Eén dagdeel (basis BA4): 3 uur (van 9.30 tot 12.30 uur of van 13.00 tot 16.00 uur)

Kostprijs

Eén dagdeel (basis BA4): 750 euro excl. btw.

Opleiding aanvragen?

Meeting

Als je een module van deze vorming op maat wil inplannen voor jouw zwembad, sportdienst of -regio, surf dan naar de specifieke module en vul het formulier onderaan de pagina in. Uiteraard kunnen meerdere modules gecombineerd worden.

Vorming aanvragen