Welkom Els Dom, nieuwe collega bij Netwerk Lokaal Sportbeleid

Op maandag 7 november 2022 startte Els Dom bij Netwerk Lokaal Sportbeleid als Stafmedewerker.

Als nieuwe collega zal Els werken rond beleidsplanningen en het thema infrastructuur. Verder zal Els allerlei dossiers rond gezond en ethisch verantwoord sporten (GES) behartigen en zal ze het onderzoek- en kennismanagement van Netwerk Lokaal Sportbeleid coördineren. Tot slot neemt Els de dossiers rond de regio’s en bovenlokale werking voor haar rekening en volgt ze de afdelingen Limburg en Vlaams-Brabant & Brussel op.

Els (°1983) is afkomstig uit Duffel en woont momenteel in de buurgemeente Sint-Katelijne-Waver. Tijdens haar professionele loopbaan schreef ze mee aan het “Handboek Sportbeleidsplanning” (2007), was ze sporttechnisch- en topsportcoördinator bij Judo Vlaanderen (2007 – 2012) en bouwde ze het Risicovechtsportplatform Vlaanderen uit (2013 – 2022). Haar werk voor het platform vertoonde heel wat raakvlakken met het lokale sportbeleid. In haar nieuwe functie bij Netwerk Lokaal Sportbeleid kan Els die ervaring alvast meenemen. Ze behaalde een Master in de Lichamelijke Opvoeding (VUB) en vulde dit onder meer aan met een interuniversitair getuigschrift sportmanagement (Belgian Olympic Academy). In haar vrije tijd is Els actief in de lokale Duffelse judovereniging als trainer en bestuurder.

Je kan Els bereiken via els@lokaalsportbeleid.be en via 03 780 91 80. Of je kan haar ontmoeten op één van onze volgende activiteiten!

Welkom, Els en veel succes!

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid