Vormingen Risicovechtsportplatform onder de loep

Eind november en begin december staan er 2 vormingen op het programma van het Risicovechtsportplatform. We nemen deze 2 vormingen onder de loep. Vergeet zeker en vast niet in te schrijven!

Vechtsportevenementen in jouw gemeente

DINSDAG 23 NOVEMBER 2021 // 14u00 – 16u00
Heb je als lokaal bestuur een vechtsportevenement op de kalender staan? In deze vorming geven we je alles mee wat betreft de organisatie en veiligheid van vechtsportevenementen binnen jouw gemeente. Wat zijn de valkuilen? Waar moet je extra aandacht op vestigen? Kom het in deze vorming allemaal te weten.

Tijdens deze sessie informeren we je over alle aspecten dat bij een risicovechtsportevenement komen kijken. Verder leren we ook van en door elkaar. We voorzien educatief beeldmateriaal met praktijkvoorbeelden. We laten vervolgens ook een expert aan het woord.

SCHRIJF HIER IN!

Deze sessie kadert in de Maand van de Sportparticipatie 2021.

Vechtsportinfrastructuur in de kijker

WOENSDAG 8 DECEMBER 2021 // 13u00 – 17u00
Gemeentelijke sportinfrastructuur breidt geregeld uit en de interesse in vechtsporten neemt toe. Zodoende is de tijd rijp om een vorming rond infrastructuur te organiseren voor alle belanghebbenden van lokale overheden. Tijdens deze vorming bieden we verschillende aspecten omtrent vechtsportinfrastructuur aan en proberen we een antwoord te bieden op eventuele gerichte vragen.

SCHRIJF HIER IN!

Deze sessie kadert in de Maand van de Sportparticipatie 2021.

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Piet Van der Sypt
Piet Van der Sypt Medewerker sportparticipatie en Buurtsport T 03 780 91 08 piet@lokaalsportbeleid.be