Voor welke sessie sta jij te springen op Congres Lokaal Sportbeleid?

Ik sta te springen voor… Congres Lokaal Sportbeleid 2023 in Brugge!

Vertel ons wat jouw reden is om op 8 en/of 9 maart naar het BMCC in Brugge af te zakken. Vouw een kikker volgens het instructiefilmpje onderaan en laat zien hoe ver jouw kikker kan springen en daag jouw collega’s online uit!

Voor welke sessie of lezing sta jij te springen? Of sta jij vooral te springen om te netwerken op Congres Lokaal Sportbeleid? Laat ons in een filmpje zien hoe ver jouw origami kikker springt (zie bijlage met Tijdschrift Lokaal Sportbeleid #285) en daag jouw collega’s over heel Vlaanderen uit. Plaats het filmpje op Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter en tag enkele van jouw collega’s die de kikker challenge moeten voltooien. Vergeet zeker niet om ook Netwerk Lokaal Sportbeleid te taggen! Uiteraard mag je het filmpje ook versturen naar info@lokaalsportbeleid.be.

Wist je dat? Origami is niet alleen goed voor de motoriek, het verbetert ook je concentratie. Onderzoek toont aan dat de hersenen aanzienlijk veranderen wanneer iemand zich uitsluitend focust op een voorwerp. Hierdoor neemt de creativiteit en de concentratie toe. Een ideale pauze dus!

Tot op Congres Lokaal Sportbeleid op 8 & 9 maart 2023 in BMCC Brugge!?
Nog niet ingeschreven? Haast je en schrijf in via www.lokaalsportbeleid.be/congres.

Instructiefilmpje