Trainen op hoog niveau in Geel - Sportpark De Leunen gaat uphill!

In Geel is in de afgelopen twee jaar sportpark De Leunen volledig opnieuw aangelegd. In de eerste fase kreeg Sportinfrabouw de opdracht voor vijf nieuwe voetbalvelden, een paardenpiste, omgevingswerken, beplantingen en verhardingen. Dit jaar startte de tweede fase met een atletiekpiste, powerhill, Finse piste en beachvolleybalveld, naar ontwerp van J2F Sport. De Finse piste ligt deels op een glooiende heuvel, waar een powerhill overheen ligt voor extra uitdaging en nieuwe trainingsmogelijkheden voor alle sporters op dit fantastische complex.

Dit project staat niet op zichzelf; de afgelopen vier jaar realiseerde Sportinfrabouw ook op de sportparken van KFC Beekhoek en FC Punt-Larum in Geel al acht nieuwe voetbalvelden met verlichting, hekwerken en beregeningsinstallaties inclusief wadi’s en bufferbekkens.

De sportdienst, de architect, de clubs en de aannemer zijn zeer tevreden over de constructieve samenwerking op deze projecten en over het eindresultaat. Door deze investeringen wordt beweging en sport in Geel gestimuleerd en zijn de lokale verenigingen klaar voor trainingen op hoog niveau!

Wilt u meer informatie of één van onze vele realisaties eens bezoeken? Neemt u dan contact op met Sportinfrabouw, uw partner voor alle types sportterreinen. Of neem een kijkje op onze website www.sportinfrabouw.be