Terugblik & uitnodiging: Jong Netwerk Lokaal Sportbeleid

Jong Netwerk Lokaal Sportbeleid – vergadering maandag 17 oktober 2022

Op maandag 17 oktober 2022 stonden de leden van Jong Netwerk Lokaal Sportbeleid weer paraat om samen te komen in Waregem. Na enkele vergaderingen online omwille van corona kwam de geëngageerde leden deze keer eindelijk terug fysiek samen, en hoe?! Eerst werd er een heuse padel-teambuilding gepland om daarna te genieten van een heerlijke broodjeslunch. Natuurlijk werd er ook vergaderd. Verschillende thema’s kwamen aan bod zoals energie, het uitbesteden van sportkampen, Sport Na school en het verenigingswerk. Verder werd er ook gekeken naar de samenstelling van het huidig Jong Netwerk Lokaal Sportbeleid. Zo bleek dat Limburg, Oost -Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant ondervertegenwoordigd tegen over West-Vlaanderen. Maat hoe gaat het Jong Netwerk Lokaal Sportbeleid juist in zijn werk?

Jong Netwerk Lokaal Sportbeleid, stelt zich graag voor!

Netwerk Lokaal Sportbeleid is zo gestructureerd dat de verschillende commissies worden samengesteld met vertegenwoordigers van het werkveld. Want wie kan beter weten wat de sportdiensten wensen, dan medewerkers van de sportdienst of het zwembad zelf?

De commissie ‘Jong Netwerk Lokaal Sportbeleid’ komt vier keer per jaar samen en vormt een uniek netwerk met jonge sportambtenaren. Via de commissie willen we een forum creëren voor jonge sportdienstmedewerkers, waar zij een mening kritisch ontwikkelen, inhoudelijk thema’s bepalen voor vormingen en congressessies en hun kennis en informatie kunnen doorgeven. Een mix van kennis delen, kennis opdoen én je netwerk uitbreiden staan centraal!

Zin om mee te doen?

  • Ben je jonger dan 35 jaar?
  • Heb je minder dan 5 jaar ervaring?
  • Wil je graag nieuwe collega’s ontmoeten?
  • Ben je gebeten om te weten?

Dan ben jij de geschikte persoon!
De commissie komt maximaal 4 keer per jaar bijeen. Door de mening en de kennis van anderen mee te dragen naar de eigen sportdienst, is je deelname een echte meerwaarde voor je eigen bestuur!

Heb jij interesse om ook jouw steentje bij te dragen? Of wil je graag meer info?
Laat het ons dan snel weten en contacteer collega Matthias Van Acker

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Matthias Van Acker
Matthias Van Acker Projectmedewerker T 03 780 91 81 matthias@lokaalsportbeleid.be