Terugblik op onze algemene vergadering

Op de AV van 18 juni 2021 blikten we terug op het bijzondere jaar 2020 én keken we zoals steeds ook vooruit.

Het jaarverslag toonde aan dat er ook in het moeilijke jaar 2020 enorm veel gebeurd is. Het deed dan ook zichtbaar deugd bij heel wat leden om echt samen te komen, outdoor en volgens de geldende maatregelen. Naast het jaarverslag werden ook de jaarrekening 2020, de begroting 2021 en enkele nadere statutaire zaken goedgekeurd. Uiteraard ook woorden van dank voor enkele afscheidnemende bestuursleden. Tot slot werd collega Marjolein van Poppel namens het Bestuur in de bloemetjes gezet. Zij verlaat het ISB-schip na 15 hele mooie jaren. Bedankt, Marjolein!

Je kan het jaarverslag hier nog eens herbekijken.

Na het officiële gedeelte gaf Maartje Blijleven een keynote over het geheim van online communities. Communities vormen ook de toekomst binnen ons netwerk van lokaal beleid en beheer. Hoe ga je hiermee aan de slag binnen ISB, maar ook binnen jouw sportdienst? Samen met jouw verenigingen? Of samen met een netwerk van actieve sporters? 

Nadien verkenden de aanwezige leden al wandelend en vergaderend Provinciaal Recreatiedomein De Schorre om vervolgens een preview te krijgen van onze nieuwe rebranding. Het is rijkhalzend uitkijken naar de nieuwe start op maandag 28 juni 2021. Een nieuwe huisstijl, een nieuwe website, maar ook een nieuwe naam! 

Enkele sfeerfoto’s