Terugblik op de Startersdag

Op dinsdag 27 september 2022 ontving Netwerk Lokaal Sportbeleid een dertigtal startende sportdienstmedewerkers in het AFAS-stadion van voetbalclub KV Mechelen.

Onder de deelnemers waren sportfunctionarissen en sportpromotoren aanwezig, maar zwembadbeheerders, buurtsportmedewerkers en sportclubondersteuners mochten ook niet ontbreken. Na een heerlijk ontbijt maakten de deelnemers kennis met de werking van Netwerk Lokaal Sportbeleid en hoe wij, als netwerkorganisatie, een sportdienst kunnen ondersteunen. Hierna leerden zij kennismaken met elkaar. Deze kennismaking tussen sportdiensten van verschillende steden en gemeenten biedt een grote meerwaarde in de dagelijkse werking van de eigen sportdienst. Er werden tips & tricks uitgewisseld rond energiefacturen, ervaringen met de sportraad en sportclubondersteuning.

Na ons inhoudelijk in te spannen konden we genieten van een uitgebreide broodjeslunch waarna iedereen met gevulde magen terug naar alle uithoeken van Vlaanderen vertrok. Een leerrijke ervaring voor Netwerk Lokaal Sportbeleid als voor de sportdienstmedewerkers.

Enkele sfeerbeelden

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Matthias Van Acker
Matthias Van Acker Projectmedewerker T 03 780 91 81 matthias@lokaalsportbeleid.be