Inschrijvingen geopend: Startersdag voorjaar 2023

Ben jij nog maar net gestart als sportpromotor, sportfunctionaris, diensthoofd sport of …?

Dan heeft Netwerk Lokaal sportbeleid het perfecte startersevenement voor jou! Laat je gegevens achter via deze link en wordt op de hoogte gehouden van dit evenement en andere interessante inhoud voor startende sportdienstmedewerkers.

Save-the-date: dinsdag 7 februari 2023 in Heist-op-den-Berg

Op deze Startersdag leer je de algemene werking van Netwerk Lokaal Sportbeleid kennen. Daarnaast bieden we de kans tot uitwisseling met medestarters over heel Vlaanderen. Starters die zijn begonnen in de periode 2021-2023 kunnen best de Startersdag alvast in hun agenda noteren! Hieraan koppelen we graag een uitgebreid ontbijtbuffet en als afsluiter een heerlijke broodjeslunch. De Startersdag vindt plaats op dinsdag 7 februari 2023 in Heist-op-den-Berg (K.SK. Heist). Je kan je ook al inschrijven op onze website. Ontdek hieronder hoe zo’n Startersdag er uit ziet!

Voorlopige dagplanning

 • 9u00 -10u00:
  Heerlijk ontbijtbuffet
 • 10u00-11u00:
  Algemeen plenair deel: Hier krijg je de antwoorden op volgende vragen: Wat doet Netwerk Lokaal Sportbeleid? Waarvoor kan je bij ons terecht? Wat is het doel van onze ledenorganisatie? Welke vormingen bieden wij aan? Wat is Congres Lokaal Sportbeleid? En ga zo maar door …
 • 11u00 – 12u30:
  Netwerkactiviteit: Leer toffe sportdienstcollega’s kennen over verschillende gemeentegrenzen heen. Kom te weten in welke gemeente ze al een stapje verder zijn in het dossier waar jij momenteel op vastloopt. Deel jouw expertise of leg contacten met sportdienstexperten en bouw mee aan je eigen netwerk.
 • 12u30 – 14u00:
  Broodjeslunch: Napraten met een belegd broodje en nieuwe sportdienstmedewerkers.

Inschrijven

Inschrijven kan via deze link.

Ben jij begonnen in de periode 2021-2023? Of kon je vorige Startersdag er niet bij zijn?
Laat dan je gegevens ook via deze link achter. Dan contacteren we jou op een later moment om je in te schrijven voor de Startersdag.

Graag nog wat extra info? Contacteer Matthias Van Acker!

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Matthias Van Acker
Matthias Van Acker Projectmedewerker T 03 780 91 81 matthias@lokaalsportbeleid.be