Podcast Lokaal Sportbeleid! In gesprek met Bashir Abdi en Bert Misplon

Tijd voor een nieuwe podcastaflevering! En wat voor één.

We kregen in september namelijk hoog bezoek in onze studio in Sint-Niklaas. Of moeten we eerder snel bezoek zeggen? Niemand minder dan Bashir Abdi, bronzen laureaat op de Olympische marathon van de afgelopen spelen in Tokio én Europees recordhouder op de marathon, kwam samen met Bert Misplon langs om de werking van Sportaround vzw voor te stellen.

Bert en Bashir richtten samen Sportaround vzw op. Een organisatie die streeft naar sportmogelijkheden voor iedereen en enkele weken geleden zelfs verkozen tot het Warmste Sportinitiatief! M’n collega Piet Van der Sypt gaat met Bert en Bashir in gesprek over het belang van sport bij kinderen en jongeren met minder kansen, over hun aanpak en ervaring als sociaal-sportieve praktijk, over het samenwerken tussen verschillende actoren en over hoe als Vlaamse stad of gemeente een meerwaarde creëren voor deelnemers en hun directe omgeving vanuit sport.

Veel luisterplezier!

* Deze podcastaflevering kadert in de Maand van de Sportparticipatie 2021. Meer info over het volledige programma en inschrijven via www.lokaalsportbeleid.be/maand.

Beluister Podcast Lokaal Sportbeleid via volgende kanalen

Podcast Lokaal Sportbeleid en deze podcastaflevering met Bashir Abdi en Bert Misplon is te beluisteren via (klik om te openen);

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Piet Van der Sypt
Piet Van der Sypt Medewerker sportparticipatie en Buurtsport T 03 780 91 08 piet@lokaalsportbeleid.be