Online infosessie groepsaankopen op 17 november 2021

Sport Vlaanderen organiseert een algemene online infosessie rond de concrete uitrol van de groepsaankopen, zowel vanuit praktische als vanuit juridische kant.

Tijdens dit infomoment krijg je een overzicht van de groepsaankopen en hun procesaanpak om dit op lokaal niveau af te werken. Daarnaast worden een aantal juridische principes toegelicht en is er tijd voor vraagstelling.

Praktisch

De sessie vindt online plaats van 14u00 tot 15u30. Inschrijven kan per mail naar: groepsaankopen@sport.vlaanderen. Vermeld uitdrukkelijk je naam, organisatie en e-mailadres en zet in de titel van de mail ‘inschrijving webinar Infosessie groepsaankopen’.

Nog vragen? Hier vind je een bericht met de laatste stand van zaken.
Kijk zeker op de site voor een volledig overzicht van het actuele aanbod van de groepsaankopen binnen de Sportspurt of neem contact op met groepsaankopen@sport.vlaanderen.

Deze samenwerking past in de Vlaamse ‘Sportspurt’, een investeringsimpuls van 185 miljoen euro van Vlaams minister van Sport Ben Weyts. Via ‘Sportspurt’ kunnen lokale besturen en sportclubs zonder al te veel administratie intekenen op groepsaankopen, wat het makkelijker én goedkoper maakt om te investeren in (buiten)sportinfrastructuur, zoals kunstgrasvelden, Finse pistes …. 

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Lien Van Belle
Lien Van Belle Stafmedewerker T 03 780 91 07 lien@lokaalsportbeleid.be