Netwerk Lokaal Sportbeleid verwelkomt Jasper De Swarte

Half februari startte Jasper De Swarte als Medewerker Sportparticipatie & Buurtsport bij Netwerk Lokaal Sportbeleid.

Jasper zal het Expertisecentrum Buurtsport coördineren en zal instaan voor de kennisontwikkeling en -deling rond andersgeorganiseerde sport, diversiteit en toegankelijkheid.

Verder zorgt hij ook voor vormingen en bijeenkomsten rond die thema’s. Tot slot volgt Jasper ook namens Netwerk Lokaal Sportbeleid de afstemming van het decreet houdende de organisatie van buitenschoolse opvang en de afstemming tussen buitenschoolse activiteiten op.

Jasper (°1996) is afkomstig van Denderleeuw en heeft een sterke affiniteit met sport. Oorspronkelijk ging hij voor leerkracht Lichamelijke Opvoeding, maar na blessure werd deze opleiding stopgezet en behaalde hij een bachelorsdiploma in de Orthopedagogie waarbij hij tijdens zijn studies de zoektocht naar sportbeleving in de ruime samenleving bleef najagen. Je kan Jasper op en langs de rugbyvelden terugvinden waar hij de MIXAR-werking mee helpt vormgeven in Vlaanderen. Vervolgens houdt Jasper van allerlei types van gezelschapsspelen en Engelstalige boeken en is hij hierin een kleine verzameling aan het inslaan.

Je kan Jasper bereiken via jasper@lokaalsportbeleid.be en via 03 780 91 08. Of je kan hem ontmoeten op één van onze activiteiten.

Welkom, Jasper en veel succes!

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Jasper De Swarte
Jasper De Swarte Medewerker Sportparticipatie & Buurtsport T 03 780 91 08 jasper@lokaalsportbeleid.be